Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nannius

31. 10. 2010 8:49
Ten pan CHCE BYT CECHEM?

Proc? V multikulti prece musi chtit zustat Arabem se svebytnou kulturou a zvyky, jakepak "zapadnuti" a "stavani se Cechem"?

0 0
možnosti
KV

KarelV

31. 10. 2010 9:01
Re: Ten pan CHCE BYT CECHEM?

Také se tomu divím - asi ještě nepochopil, že lidé v tomto státu opravdu nemají morálku, která by za něco stála. - Nenajde zde lidi pevných zásad, ani lidé s vírou v pána Boha za nic nestojí, jejich víra je velmi povrchní, nenajde zde lidi, kteří by věřili politické reprezentaci, kterou sami volili, najdete zde jen miliony lidí odevzdaně snášejících, co si na ně kde-kdo dovoluje - a jen sem tam nacházejících odvahu se proti čemukoli vzepřít...  (a i ta odvaha je pak zpravidla tvrdě potrestána lumpem, který jim před tím něco udělal) - však on se vás stát, policie, soudy stejně většinou nijak nazastanou... Rv

Proč zde tedy vlastně žijem? - Snad právě pro ten blízký vztah k jazyku českému a neochotě (či neschopnosti) naučit se dokonale jazyky jiné...  Hrdosti na minulost i přítomnost této země ubývá a ubývá...

0 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

31. 10. 2010 8:33
odpověď je jasná - Češi nejste ani jeden, Evropani taky ne

Doufám, že dostanete vízum a pojedete hledat kořeny, které taky najdete, tj. už se nevrátíte. Copak nechápete, že váš přinos pro nás, Čechy, je nulový? Ptát se po češství s utěrkou na hlavě, to je dobrá darda. A ta očekávání toho pána od sňatku, co o něm píšete, to je taky úlet. Co tady těch 20 let dělal, že nic nepochopil? A proč si stěžuje, že přišel o kořeny, boha, víru, vydědil se? On ho někdo nutil tady žít? Proč neemigroval do nějaké jiné muslimské země? Proč všichni muslimové pořád lezou do Evropy? 

0 0
možnosti
JK

truepapas123

31. 10. 2010 8:36
Re: odpověď je jasná - Češi nejste ani jeden, Evropani taky ne

R^R^R^

0 0
možnosti
KV

KarelV

31. 10. 2010 8:23
Přítel mi volal s radostí se pochlubit?

... a HNED je jasné, že nejsi Čech (Češka)... - Taková je ta čeština potvora, hned ukáže prstem na cizince, stačí, když místo vedlejší věty, místo jednoho ABY, použije infinitiv) ... ;-)

No, nic ve zlém, vrátím se nazpět k blogu, abych ho dočetl... :-)

0 0
možnosti
JS

letecmig

31. 10. 2010 6:37
Hodne stesti panovi

ale jestli to nebude roubovani nejakych velkych tezi na obycejne zivotni problemy imigranta

To ze se mu rozpadly dve manzelstvi s mistnimi asi nebude mit nic spolecneho s tim ze je Arab, ale s tim ze si nevybral dobre.

Stejne jako to ze  "nebude nikdy 100 proc Cech". No proste to asi u imigranta uplne nejde vf zadne zemi v Evrope.

 Da se dobre a uspesne fungovat, zaradit se do spolecnosti, ale proste, jak rikal Werich, kulicky jsi s mistnima jako robatko nehral. "Cech" co chrli z rukavu hlasky z filmu Ecce Homo Homolka tezko muze byt nekdo kdo detstvi/mladi prozil jinde. 

Tak to proste je a neni to zadna tragedie. Sam ziji v cizine, a "mistnak" ze me proste nikdy nebude, nemam s tim problem a proc by jsem tim mel trpet kdyz mi to nijak nebrani normalne fungtovat ve spolecnosti? 

0 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

31. 10. 2010 8:37
Re: Hodne stesti panovi

No možná to, že je arab, trochu hrálo roli. Prostě nepochopil, že se u nás nedíváme na ženu jako na dva vaječníky a dělohu, kteréje potřeba uživit. A že žena má taky vlastní mozek, touhy, potřeby a dokonce právo se sama rozhodovat.

0 0
možnosti
LH

Mouchard revival

31. 10. 2010 6:17
...

pěkný, čtivý, možná až trochu moc... ale vnímám to jako problém osobnosti, nikoliv barvy nebo vyznání...

0 0
možnosti
JZC

Jaroush zdraví cenzuru

31. 10. 2010 9:12
Re: ...

Teď ste to vystihl...problémy mají oba dva...o tom není pochyb...jenom pořád nechápou, že sami se sebou :-/Rv

0 0
možnosti
KSK

Klarka super kočika

31. 10. 2010 5:10
Dekuji Autorce.

Zajmavy blog. Jen tak dal.R^VR^

0 0
možnosti
JZC

Jaroush zdraví cenzuru

31. 10. 2010 9:03
Re: Dekuji Autorce.

Nepochopitelný jak někoho může bavit číst tak trapnou agitku 8-oRv

0 0
možnosti
E

Eureka!!!

31. 10. 2010 4:04
vidim ze se tady vyprazdnilo hodne hloupych zasobniku

je to fakt hloupost muze i jednoho zabit. Mnozi z tech chytrolinu by meli vyjet do nektere zeme tradicni pro ceske gastarbeitry, aby si zakusili jen priblizny pocit zakoreneni v cizi zemi. :-) prji vasemu kamosovi hodne pevne nervy a uspechu v dalsim zivote.

0 0
možnosti
JZC

Jaroush zdraví cenzuru

31. 10. 2010 9:06
Re: vidim ze se tady vyprazdnilo hodne hloupych zasobniku

Uf...jsem rád, že sem ten tvůj hloupej zásobník přežil. Ale příště to už prosim tě radši nedělej. Ještě bych rád chvilku žil. RvV

0 0
možnosti
PF

rychloslimejs

31. 10. 2010 3:08
tak jsem si to přečetl

a naprosto bez okolků musím napsat: je to pěkná slátanina, která jen napomáhá lidem, kteří jsou proti islámu a muslimům... promiňte slečno, ale že váš kamarád má problém sám se sebou, za to bohužel nemůže nikdo jiný, než on sám... to, že vy to stavíte do roviny "on chudák muslim proti Čechům (Češkám a Slovenkám)", je skutečně mimo mísu...

0 0
možnosti
KSK

Klarka super kočika

31. 10. 2010 5:21
Re: tak jsem si to přečetl

Vem si Prášek. Národ který byl 40 let zavřeny najednou vidí cizince a z toho je paf a pro toho cizince je to nepřjemny. Na západe jsou na cizinci zvykly ale tady cizinec jako by spadl z Marsu. Ale to nenapovida že Češi jsou rasisty ale že nejsou zvykly na cizince. Jo znám Hodné chytrech bilohu a černochu a naopak.:-)

0 0
možnosti
C

cakekake

31. 10. 2010 2:12
Jó Béatrice

zakrýt si vlasy, abys moc nerajcovala cizí muže, to je ok - proč se ale potom namaluješ jako ruská turistka? Že bys ty chlapy přece jenom trochu rajcovat chtěla? Ale sluší ti to a určitě i zvyšuje prestiž, vidím to tak na ovci a dva velbloudy.

0 0
možnosti
ML

m. l.

31. 10. 2010 2:56
A nejhorší je, že se nikdy nedozví

jak je to vlastně s tím bohem. Opustil ho bůh? A křesťanský nebo islámský? Opustil snad jednoho a přešel k druhému? Znají se ti dva bozi aspoň? A spolupracují nebo si dělají naschvály? A existují vůbec? ...

 

Jo, milej čechoarabe, radši o tom nedumej a jed si svou rozervanou duši léčit někam kde si manželku normálně koupíš jako každej a když tě bude podvádět tak ji dáš zabít :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.