Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Mně celý ten vývoj kolem pokračující atomizace protimuslimského hnutí připomíná citát "hodně náčelníků, málo indiánů". Je to smutná perspektiva, lépe řečeno spíš už žádná. Škoda.

0 0
možnosti
MK

Proč článek zmizel z hlavní strany??? Hm, to nevypadá na cenzuru.

0 0
možnosti
MK

Martin Konvička sám konstatoval, že se od Jany Volfové dost přiučil; chtěl-li se rozejít, neměl si nechat patřičné kroky od někoho nakukat a rozejít se důstojně. Manipulace s účastí řádných delegátů byly trapné.

Doufám, že se v budoucnu na společné platformě proti islámu sejdeme.

0 0
možnosti
PRB

Zdravím Vás, Beato, a přeji hodně zdaru R^.

0 0
možnosti
PS

Držím palce , zasluzna činnost . Ve volbách určitě podpořím , ať se to bude jmenovat jakkoliv.

0 0
možnosti
OJ

V podstatě souhlas s tím, že MK je milý člověk.. Ale vést politický subjekt prostě s takovou "nepředvídatelnou" povahou a impulzivitou nemůže. To poznáte brzo sami. Jsem si ale jistý, že svoje místo na scéně najde.. to zase jo. Jen to asi nebude v čele..

6 0
možnosti
ŠS

Zbavte se té Volfové. A začnu vám věřit. Ta už prošla tolik politických destinací a každá byla rozložena, zničena, destruována. Dokud nejste ve vládní koalici, pořád máte možnost hlásat ideály. Pak už to nepůjde.[>-]

1 1
možnosti
OJ

Ale ona to není pravda. To jsou takové fámy, které si žijí vlastním životem..

Volfová byla v ČSSD a nyní je v Suverenitě a tam pokud vím i hodlá zůstat. Blok proti Islámu není politická strana, ale spolek vytvořený za účelem aktivizmu. Je tam Volfová ze Suverenity, ale jsou tam i členové ČSSD a také členové ODS. Volfová má obrovský "drajf" a udělá kus práce..

3 0
možnosti
MK

Analýzu osobnosti Martina K. vcelku beru.

Pak je ale otázka, kdo bude v rámci hnutí dělat toho organizátora. Protože pár set lidí už se organizovat musí. A ten člověk se bude zákonitě dostávat do sporu právě s volnomyšlenkáři a omezovat jim jejich svobodu skrze pravidla.

A pokud organizátor nebude, nebudou ani akce.

6 0
možnosti
Foto

K87a12r70e41l 18M31á35d55l72e

30. 5. 2016 15:45

Pokud mohu soudit podle rodiny a přátel, tak na Martina K. je z nějakého důvodu alergických i mnoho lidí, kteří jsou jinak proti migrantům i proti zavedeným parlamentním stranám. Prostě to není typ charismatického vůdce a s tím se nedá pohnout. Já tady nebudu dávat radu, protože nevím, koho bych navrhnul. Každý z lídrů nějaké protimigrantské strany má svoje mínusy. Okamura byl nejdřív super, ale když ho nepustili do prezidentské volby kvůli neplatným hlasům, začal trapně hysterčit, po rozpadu Úsvitu to bylo něco podobného - búúúúú, ukradli mi stranu i program. Mach se Svobodnými jsou sice nejserióznější, ale jejich program je až moc pravicovej: občane, stát ti sice nebude brát daně, ale budeš se o všechno starat úplně sám. Včera tady nějakej Pilc od nich navrhoval totální zrušení ministerstva školství - že rodiče budou všechno kolem docházky dětí řešit přímo se školou.

0 0
možnosti
Foto

K84a57r11e20l 66M85á74d52l77e

30. 5. 2016 15:27

Karmu jsem dal, protože s větší částí souhlasím. Jinak si myslím, že pan Konvička by měl zůstat u amatérské protiislámské osvěty a nehrnout se do politiky. To mu očividně nesedí - jak výběrem spolupracovníků (celý Úsvit a hlavně Volfová), tak vyjadřováním. Chodí mi od něj věci na FB a mám z nich rozpačitý pocit - věcně souhlasím, ale formou mi to připadá jako chtěná snaha o lidovost.

3 1
možnosti
MK

Nevím, proč v souvislosti s protiislámským hnutím, je paní Volfové nasazována psí hlava?!! Na žádnou kandidátku se necpala, využila svých zkušeností a kontaktů a pro BPI vykonala v zákulisí obrovský kus práce, bez které by aktivity spolku byly poloviční - viz. třeba demonstrace na Hradním nám. a propojení do zahraničí.

Ano, svými pokusy a putováním v politice si štít pošramotila, ale to je ta podlost, že se na ni útočí právě jen takto povrchně, ale nikdo se nezaobírá jejím názorovým směřováním.

Nemusím jí dělat advokáta, jistě se umí o sebe postarat sama. Jen vyjadřuji svůj názor, ať už jde o Volfovou nebo kohokoli jiného; zajímá mne, jaký názor zastává a co pro to je ochoten udělat. A ne jen kecama, ale každodenní mravenčí prací.

Martin Konvička je v protiislámském tažení názorově na špici, ale neřízená střela do politiky nepatří.

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.