Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvelý článok. Držím Vám palce pri jeho presadzovaní a sám budem naďalej poukazovať na zvrátenosti islamu. Je až neuveriteľné, že navádzanie na vraždu je podľa našich zákonov trestným činom, ale navádzanie na masové zabíjanie inovercov to je mierumilovné náboženstvo. Niečo neskutočné.

http://burkert.blog.sme.sk/c/385634/navadzanie-na-vrazdu-je-trestny-cin-islam-navadza-na-vrazdenie-masove-v-eu-ma-zelenu.html

0 0
možnosti
Foto

Výborné, konkrétní věci. Osobně nechápu, jak může někdo např. současně obhajovat práva žen a jedním dechem zároveň hájit islám. To je protimluv jako kráva.

1 0
možnosti
Foto

Perfektně napsáno, děkuji a podepisuji! R^

Takže zhruba pouze 5 % islámu představuje osobní vztah k Alláhovi , a tedy náboženskou víru, na kterou bys dalo dle Listiny vztáhnout právo náboženského vyznání!

Je tedy zcela zřejmé, že něco takového muslimům nemůže stačit a o jakékoli sekularizaci nemůže být vůbec řeč.

Takže skutečným a jediným možným reálným opatřením proti islamizaci v zemích Západních demokracií je - postavení islámu zcela mimo zákon.

Cokoli jiného ve spojitosti s přijímáním statisíců a milionů muslimských imigrantů prokazatelně a zákonitě znamená konec svobody a demokracie a jejich postupné nahrazení muslimskou totalitou.

7 0
možnosti
LS

Paní Beatrice, to, co píšete je možná nutné ve státech, které mají právní řád spojený s koránem. U nás jsou zákony jiné a nikdo nemá nejmenší šanci se řídit něčím jiným. Víc manželek tu žádný muž mít nemůže, rozvody řeší soud a ten se řídí zdejšími zákony, svobodu náboženství atp máme zakotvenou v zákonech, atd, atp.

Rozumím sice vaší snaze zabránit zfanatizování věřících tím, že bude pořád někdo koukat duchovním pod ruku, problém je jen v tom, že takový přístup by musel být uplatněn plošně na všechna náboženství. A to mě chtě nechtě nevoní, jakkoliv jsem nevěřící a mohlo by mi to být jedno.

Mě trochu překvapuje, že o sobě píšete, že jste exmuslimka, ale odvoláváte se na jiné výzkumy, než na vlastní zkušenost. Opravdu muslimové z 50% řeší nemuslimy? Vím, že je to trochu přitažené za vlasy, ale odvozujete-li z percentuální části koránu důležitost tématu, tak proč se takto neoptat :)

0 1
možnosti
PS

Je to jednoznačné, ale jen ztěžka realizovatelné. Není politická vůle a ani peníze. Ty jsou maximálně na příliv dalších muslimů a jejich propagaci na školách. Jednodušší cestou by bylo uzavření hranic EU a důsledné vynucení navrácení všech ,kteří nesplňují podmínky. Dalším krokem změnit podmínky pro přijímání a třeba i změna Ženevských konvencí. Po tolika desetiletích a na základě úplně odlišné situace ve světě by si zasloužily změnu. Státy a třeba i celá EU musí mít výsostné právo rozhodovat, kdo bude na jejich území žít. A když říkám státy, myslím tím samozřejmě občany těch států, ne zaměstnance nějakých neziskovek nebo pár politiků, kteří mají odpovědnost za naše životy asi tak velkou, jako já za rybičky v akvariu.

6 0
možnosti
PB

..... proč tak složitě,- viz. bod 1 až 4 ?!,- není islámu, netřeba řešení !

1 0
možnosti
Foto

Stačilo napsat jedno slovo - sekularizace. Tuším, že ti kterým chcete radit, to dobře vědí. To k celému blogu a jinak, kde podle vás hrozí islamizace? V Česku? Někde jinde ve střední Evropě?

1 12
možnosti
JM

Hloupé, jako obvykle:-)

5 0
možnosti
MP

"Mám plán" to bývala hláška na našich skautských táborech :-). Teď už vážně. Na území každého státu musí platit jedno právo pro všechny. To je jasné. Pak je tu ovšem právo na názorovou svobodu ( nezaměňovat s právem šířit jakoukoliv myšlenku). Jak byste ovšem chtěla vzít muslimům korán a začernit v něm cca polovinu textů? Namítnou, že vytrhujete z kontextu. Že džihád znamená vlastní sebezdokonalování, boj se sebou samým. Že šaria jde vykládat různě. ( Ona se polygamie praktikuje výjimečně i v těch státech, kde není zákonem zakázaná).

Též si přeji, aby u nás muslimů bylo co nejméně a byli umírnění. Pro naše, ale i pro jejich dobro. Můžeme jim nabídnout něco lepšího ? Vaše čarodějnictví, Konvičkův hedónismus? Osobně jako křesťané se snažíme s nimi komunikovat o podstatě abrahamovského náboženství. A vysvětlit jim, proč je chybou, že odmítli Nový Zákon a za pečeť proroků přijali Mohameda. Těžká cesta, ale pouhou represí lze na čas jen problém zakrýt. Pak prorazí na povrch znovu.

1 5
možnosti
MK

Rv Nikdo muslimům nechce brát víru; ostatně, když budete věřit v satana, nikdo to nemusí vědět. Víra je především ryze osobní věc.

Jiná však je, když se veřejně hlásá něco, co je v rozporu s LZPaS, tedy s našimi zákony. A toho je v muslimských textech hodně; a o tom je celý článek.

9 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.