Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, možná mám problém se svým prohlížečem, ale o existenci tohoto blogu jsem se dozvěděl až teď, díky BPI na FB / kudla já nesnáším zkratky/. A to prohlížím blogy každodenně.

0 0
možnosti

Když se na současný stav podíváte z dlouhodobější perspektivy vývoje, budete dost překvapena.

Zde jede více jak stoletý vývoj vstupu žen na společenská a politická místa, které ještě umocnila I a následně II světová válka a následná postupná feminizace společnosti zrovnoprávnění žen.

Toto je pozitivní ale má to své stinné stránky, jež od roku 2000 zvýrazňuje snaha o větší zastoupení žen v politice a pozitivní diskriminace.

Ženský projev má určité stereotypy jako mužský, ale zde převládá snaha ochraňovat, pečovat a pohybovat se v určitém stereotypu a v kruhu.

To se začalo projevovat ve školství a rozrostlo se to dnes do snahy poskytnout mladé generaci vše a umetat jim cestičku životem. Což vlastně vytváří onen sluníčkový projev a vlastně skleníkový stav, kde jsou vůčí okolnímu světu, kde jsou ryze mužské civilizace, hodně naivní.

Vstup žen do čistě mužského politického světa znamenal potřebu vytvářet určité spojenectví v rámci ostaních žen a jelikož došlo k nárustu do všech pater politiky, tak se zde vytvořil na jedné straně tah k politické korektnosti ze strany mužů politiků, ale i žen což následně vytváří tah k autocenzůře a zamrznutí určitých projevů a témat ve společnosti a výsledkem je i to co se stalo v Kolíně nad Rýnem a jinde. Velitel Policie nechtěl si to zde rozházet.

Na druhé straně pak vzájemnou ochranu a spojenectví. Výsledkem je vlastně nová totalita a rozdílnost Evropy v pohledu na uprchlický Exodus a proč Evropa ustupuje a stává se obětí okolních mužských civilizací jež v egoistické rovině, vytváří diktátorský a totalitní projev v pudové zase náboženský a duchovní projev a vliv. Dnes je potřeba určitá korekce tak aby Evropa nebyla takto oslabována a mohlo se použít to pozitivní jak z mužské a ženské mentality.

2 0
možnosti

V mnohém souhlasím, jen chci dodat ale, že ty samé pseudofeministky genderistky vítající kdejakýho uprchlíka, jsou vlastěn důvod tohodle celýho problému. A je to i součást toho, proč jsme tak křehcí vůči islámu. A je to i s důsledek degenerovanýho muže ( frsutrovanýho řešící si svá bebíčka), co holt 500 německých žen co byli obětí organizváné akce uprchlíků, vidí jako nějaké hysterické krávy. tohel všechno dohromady je důvod proč jsme tak křehcí vůči islámu.

2 0
možnosti

J91a59n 82S89o44u39č66e97k

12. 1. 2016 17:01

Dávám karmu. A mezi námi, nechápu ženy, které si přejí zažít úděl islámských žen na vlastní kůži. A moc a moc mně chybí komentáře různých lidskoprávních organizací a veřejných ochránců práv k německým (a nejen německým) silvestrovským událostem.

15 0
možnosti

Víte lepší než tyto organizace jsou debaty mezi českými muslimkami. Nedá se nic jiného říci, než že to jsou obyčejné špíny, už jen jak nazývají ty zneužité ženy slovy začínají na D, K a Š. Jenomže tohle organizace jako hatefree apod. nezajímá

4 0
možnosti
Foto

No, podle toho, jak se Němci chovají, mohli muslimští imigranti také mimo jiné nejspíš nabýt dojmu, že jsou němečtí muži převážně neplodní a chtějí proto v této oblasti urgentní výpomoc od muslimských naopak velmi plodných mužů. A proto jsou taky do země prostřednictvím kancléřky Merkelové tak zváni.

Vždyť oni vlastně nedělají nic jiného, než to, co se od nich "očekává" - tedy oplodňování!

Prostě - mezikulturní nepochopení! Karma! R^

4 0
možnosti

Kdysi jsem četl studii od jednoho historika, jméno jsem již zapomněl, ale je podstatné co řekl. A tím bylo, že Mohamed měl úspěch proto, že zahrál na strunu mužských nevybouřených hormonů. V arabské, předislámské společnosti byl zvyk (ostatně tak tomu bylo i antické kultuře), že žena, ač svobodná, byla v době problémů přítěží. Proto, když nastala nějaká katastrofa, tak Arabové z tehdejšího pohledu pragmaticky, zabíjeli narozené holčičky. Na chlapce se to nevztahovalo. A když se na scéně objevil Mohamed, tak bylo mnoho mladých mužů, kteří neměli šanci nikdy poznat ženu mimo válečných výprav jako kořist. Tento historik uvedl, že pro arabské výboje tato motivace byla mnohem větší než vidina bohatství. Mám pocit, že proud mladých mužů do Evropy sem jde se stejnou motivací.

9 0
možnosti

Při čtení článků, kde je znásilnění a sexuální žen bagatelizováno, se mi otevírá nůž v kapse. Nikdo z nich si asi neuvědomuje, že ženy si pak nesou duši Kainovo znamení, Není viditelné, nikdo o něm neví, jen ty ženy.

Obhajovat a nebo bagatelizovat, že se vlastně tam moc nestalo s odkazem na to, kolik žen je u nás znásilněno. (cca 600 za rok dle policejních statistik) je nejen projevem bestiality a neúcty k ženám.

Možná by si měli všichni přečíst co řekl Maročan Hafid Bouazza v tomto rozhovoru.

Jediné, co se zatím ví o pachatelích masového násilí z Kolína nad Rýnem, je, že podle obětí a svědků šlo muže arabského a severoafrického původu. Má to něco společného s islámem?

Mnoho zápaďanů tomu nechce rozumět, ale v arabském světě se klukům už od malička vtlouká do hlavy, že stojí o několik příček na žebříčku výše než jejich sestry. Tak to v islámské kultuře je, je to machistická kultura. Mluvíme tu o čtrnácti stech letech indoktrinace. Nejde o to, zda útočníci z Kolína nad Rýnem byli žadatelé o azyl, uprchlíci nebo Němci cizího původu. Pokud se jedná o cizince, kteří už léta žijí v Německu, tak za celou tu dobu se ani o molekulu neposunuli blíže k civilizaci. Pokud se jedná o nově příchozí, pak vůči Němcům neprojevují ani píď pokory a vděčnosti. Už v září jsem předpovídal v komentáři, že přepadávání a znásilňování se v důsledku masové migrace nedají vyloučit. V každé středomořské machistické kultuře muži považují svoji matku za svatou, svoji babičku za nedotknutelnou a jsou přesvědčeni, že jejich sestry jsou na žebříčku hluboko pod nimi.

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/evropa-je-tak-tolerantni-az-to-hranici-s-podlezavosti_368491.html

17 0
možnosti

Ten zaver, ten zaver. Tvrde a vystizne. Dobry clanek.

3 0
možnosti

J49i29ř55í 21N69o69s86e47k

12. 1. 2016 16:30

A to ještě ti sluníčkoví páni netuší, že existuje rozdíl mezi kastrátem a eunuchem. Značný. Do harému směli pouze eunuši. Hádejte proč?

2 0
možnosti

J39a34n 27P10a80l73l70a58s

12. 1. 2016 17:51

Podle Wiki není mezi nimi rozdíl. Takže se dám poddat.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS