Diskuse

Islám je nebezpečná ideologie. Západe, to už zapírat nemůžeš.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, islám obsahuje nebezpečnou a nepřijatelnou ideologii.

Problém je v tom, že je zároveň náboženstvím. A my, coby demokraté i ateisté, přece svobodymyslně vyznáváme a hlásáme náboženskou svobodu (máme to dokonce zakotveno v Listině základních práv a svobod, která je nedílnou součástí našeho právního systému) .

Proto je mnohdy kritika islámu považována za nepřijatelný útok na náboženskou svobodu. Falešně a hloupě! Náboženství islámu je totiž v tomto případě ve skutečnosti pouze zástěrkou pro "volné a svobodné" šíření této nenávistné a netolerantní mocenské ideologie.

Problém je tedy v tom, že neexistuje žádná definice náboženství! A ta by být rozhodně měla a měla by obsahovat jednoznačné ustanovení, že náboženství je vždy a jedině nepřenosnou osobní vírou každého jednotlivce! Pak by bylo vše naprosto jasné!

3 1
možnosti

Ach ten BUH, ani v tech 'Bozich' si do dnesnich dnu nedokazal udelat poradek. Co ma pak delat chudak CLOVEK. Jen 'malirum Bohu' se stale dari.

0 0
možnosti

J49a55r19a 93R76a14n37k

26. 11. 2015 1:39

Ne, je to stale stejna autorka, jen zase konvertovala k nejake jine cirkvi;-)

0 8
možnosti
Foto

Čím to je, že nemám nikdy problém s váma souhlasit. Na rozdíl od pana Konvičky. No jo já vím, jste ženská, navíc moc sympatická a já jsem na ženské. Jenže to není jediný důvod. Hlavně, vaše argumenty mají pointu. A to je hlavní důvod. I když přiznávám, že jako sukničkář musím uznat že ten prvně jmenovaný má také svoji váhu. Karma.

3 1
možnosti

......  máte zajímavou zkušenost,- tak ven s tím a publikovat co to dá !!!R^

8 0
možnosti

Paní Radosa karma za článek a ještě větší karma za Vaši snahu VR^

8 0
možnosti

Teď mě tak napadlo jestli to není tím, že my vysvětlujeme dětem, že přestože byla velká sranda, když Jerry praštil Toma paličkou, tak ony nikoho paličkou praštit nesmí, protože Tom a Jerry je jenom jako, tak vehementně, že si to vztáhnou i na bibli a v islámských zemích nic takového nedělají.

5 0
možnosti