Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

Jo, dost dobrýR^. Máte moje sympatie a karmu:-).

10 0
možnosti

J59o13s11e31f 55Š92p45e24r23l

6. 11. 2015 11:48

Ještě bychom k těm umírněným mohli přidat i umírněné nácky nebo umírněné vrahy a zloděje :)

Co bychom ale mohli čekat od západní společnosti, která se v 89-90 letech radovala spolu s námi z pádu železné opony, aby následně některé totalitní myšlenky a komunistické výdobytky začlenila do politiky evropské unie, a zároveň nastolila politiku korektnosti. Z tohoto guláše pak plynou neuvěřitelné postoje EU vůči původním obyvatelům a migrantům.

22 0
možnosti
JM

J43a39n 40M68a63r44e15k

6. 11. 2015 18:27

Umírnění náckové? To jsou přece nacionalisté, ne?

1 4
možnosti
JN

"Nevím proč stejně nemáme zaběhnuté i slovní spojení „umírněný buddhista“ či „umírněný křesťan“. "

Možná to bude proto, že nynější křesťané pod cca 200 let trvajícím tlakem socdemáků či podobných neznabohů se stali umírněnými. Takže dnešní křesťané už ve své většině umírnění jsou a jen výjimečně se mez nimi vyskytují fanatici.  Ovšem v dobách největšího rozkvětu křesťanství bylo průměrné uvažování křesťana srovnatelné s tím, co nyní vyčítáme fanatikům. A dnešní křesťané by tenkrát byli označováni za neznabohy a odpadlíky.

Možná za pár století zaznamenají muslimové stejný posun jako křesťané.

14 2
možnosti
MK

Ten nátlak trval mnohem déle než 200 let, Giordana Bruna upálili v roce 1600...  a stálo to hodně životů.

2 0
možnosti
ZH

Jo, jo, zařazením Berrezougy na svůj hate seznam hatefree prokázali, že jsou úplně blbí a ani nevědí, o čem píšou. Hlavně, že jsou hatefree. ;-D

44 2
možnosti
DK

Omylem jsem dal mínus :(

0 0
možnosti
TB

Tak psát o sobě v třetí osobě a semotamo utrousit něco o "zasraných hejtfíčátských dobroserech, kterým bude nakopána prdel" je slušný model. .

5 25
možnosti
LV

A to podstatné - jako vždy - uniklo.

17 2
možnosti
FV

"Už samotný fakt , že něco musí být umírněné, aby to mohlo být akceptovatelné, je dosti úsměvný."

Presne tohle si rikam uz jakou dobu a moc me potesilo, ze to tak vidite take.

44 0
možnosti
JN

Buďme rádi, že naše nynější civilizace je umírněně křesťanská a náš současný ekonomický systém je umírněně kapitalistický.

Asi byste nechtěl žít o dvě století dříve.

5 1
možnosti
MR

Beuško, karma až na půdu si jedničk, máš za tu u mě hudlana ;):-)

8 0
možnosti
JR

J26a83r18a 74R52a51n89k

6. 11. 2015 2:30

;-)Problem je, ze Beruska sama kdysi konvertovala k islamu tak jako Lukas Lhotan a my jsme se zde do nich obouvali akorat ne tak hystericky, jak Beruska a obcas i Lukas, do svych byvalych "souvercu".

Beruska zrejme nic nemuze delat na pul, nebo si vybrat stredni cestu, po islamu prisel asi hinuismus a tantricka laska.  Pochopitelne jsme blahoprali obema, za to, ze se probrali a dostali rozum.

Nelibi se mi vsak Beruscina rec a jiny zpusob fanatismu. Ale zrejme bez nejake viry nemuze byt, ted nasla novou.....

8 8
možnosti
MP

Vaše slova by se dala tesat do kamene. Ve všem, co píšete, s Vámi souhlasím. Mag.ory neinteligentní však těžko přesvědčíte. Povím Vám jeden příběh. Když jsem před lety třiceti pěti studoval v Českých Budějovicích Pedagogickou fakultu, zalíbila se mi tam jedna dívka-studentka z Veselí nad Lužnicí. Jezdívali jsme spolu několik stanic vlakem a samozřejmě jsem ji balil. Jenže ona byla nepřístupná. Měla totiž známost. Byl to chlapec, který měl obě ruce zmrzačené. Jednu amputovanou v zápěstí a na druhé jen dva prsty. Ona byla neuvěřitelně pyšná, že se může "obětovat" a chodit s tímto člověkem. Dělalo ji to takovou  jakoby jinou, zvláštní. Měla pocit, že její povinností je sdílet s tímto chlapcem jeho postižení a cítila, že tato "povinnost" ji činí tak nějak nadřazenou morálně i mentálně nad nás, obyčejné zdravé, kteří podobné oběti nejsou schopni...Po čase jsem mluvil s její kamarádkou a ptal se jí, zda ti dva spolu stále chodí. Odpověděla mi, že nikoli, protože ten "chudák" chlapec ji surově zbil, až prý skončila v nemocnici. 

Stejně tak i dnešní sluníčka nechtějí jít tzv. s davem a chtějí být za každou cenu něčím zvláštní. A tak pomáhají cizím a nevděčným nájezdníkům v okupaci zemí našich domovů a ještě se cítí být nad námi nadřazení. Jak asi skončí? Ode mě máte Karmu.

45 2
možnosti
VS

Myslíte ty krásná slova o prd.li a podobně.8-o

1 12
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.