Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V Rajasthanu jsem byl,konkrétně v Pushkaru,myslím,4 noci.Na jedné straně bohatí vyčůraní Indové,po evropsku oblékaní.Na druhé straně chudí,skromní,až dočerna opálení cigáni,ženy velmi pestrobarevně oblečeny,ověšeny spoustou náramků a přívěsků.Tož tam pozdravte :-).

1 0
možnosti

J71a57r65a 18R12a33n53k

28. 7. 2015 21:24

Ja take, v roce 2001 a chytlo mne tam zemetreseni, takze 14 dnu camel safari, neznam nic idilictejsiho, ale ty mistni cigany si trochu zjednodusujete, Indove je berou tak jako sve nedotknutelne. Nepreskakujete tak jako pan Lhotan v poslednich par letech z viry na viru?

0 0
možnosti
Foto

Problém je v mentalitě těch lidí. V současné Evropě pro rozvíjení jejich tradic a udržování způsobu života není prostor. Evropa je industriálně technická oblast s rozvinutým zemědělstvím a věci, které autorka vyzdvihuje jako přednosti na trhu práce moc uplatnění nenajdou. Navíc cikáni mezi námi žijí stovky let. Oni se přizpůsobovat nechtějí. Ani komunisti to nezvládli. Protože bychom je k tomu museli nutit. V tom je problém.

0 0
možnosti

Až budete zase řečnit na Konvičkově demonstraci budete jistě mít možnost svou lásku k cikánum prezentovat veřejně...Češi přece nejsou rasisti a slušní lidé chodící na protiislámské demonstrace jistě budou nadšeni a sklidíte velký potlesk...;-D

3 0
možnosti

Na demonstraci v Českých Budějovicích řečnil cikánský aktivista. Demonstranti s ním žádný problém neměli a sklidil zasloužený potlesk. Na demostraci v Praze řečnil Kurd. Opět bez problému.

Ivčrn nejsou Vandasovci. Je to tak těžké na pochopení?

3 0
možnosti

Moc pěkně napsaný :-)

1 1
možnosti

Moc pěkně pomíjející, že se cikáni nedokázali ani za skoro tisíc let integrovat do civilizované kulturní společnosti, vykazují statisticky v průměru nižší IQ a vyšší míru asociálního chování

5 1
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.