Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J33o52s79e33f 11P39o79t96r

18. 6. 2015 22:00

Zajímavé, že my máme absolutní svobodu ve vztazích, v pubertě můžeme poznat své sexuální a citové vztahy a jak si tedy, paní autorko vysvětlíte , že nejméně 50% vztahů se rozpadá za dramatických okolností, násilí, nadávky, nenávist, soudy, zničené životy partnerů, hlavně dětí, příbuzných.

Že by to bylo tím kamarádstvím, o co jsou oni ošizeni ?

0 0
možnosti

špatné párování, což tam nastíněné je také. ono když se "sčuchnou" dva z fildy, tak to fakt nedělá žádnou dobrotu. Partnerství nemá být o tom mít stejné koníčky a vidět vše stejně.

1 0
možnosti
Foto

Hmmmm...

Logika pláče. :-/

2 0
možnosti
Foto

"Za veliké povšimnutí stojí i veškerá jak původní literatura a básnictví opěvující lásku, tak i dnešní popmusic, kde většinou zpívají srdceryvně (jen) o lásce."

Tak škoda, že ses tomu tu pozornost nevěnovala. Mě by zajímalo, jak to jde dohromady s tvrzeními kolegů islamoklastů, že "v islámu neexistuje žádná hudba" a "islám nezná / neuznává" lásku. Kdo potom ty písně zpívá a kdo tvoří jejich publikum?

2 1
možnosti

Miroslave nedělej blbce. ono o co víc to nežiješ v realitě o to víc o tom sníš v kýčovitých písničkách ;) A docela sama bych byla ráda, kdyby byli schopni produkovat i jiné, seriioznější a s větší uměleckou hodnotou umění.

2 0
možnosti
Foto

"V islámské kultuře je jednoduše velice těžké pro muže, aby ženu vnímal i z pohledu kamaráda, který si s ní vyjede na táboření, hraje sportovní hry, jezdí na koni, a prožívají spolu taková ta úplně normální dobrodružství, která ne vždy musí končit romantickou láskou."

To je těžké pro muže v jakékoli kultuře ;-D

4 0
možnosti

K39a88r95e24l 77M94a72s27e90k

18. 6. 2015 13:11

Docela by mě zajímalo, co by tomuhle blábolu řekla předsedkyně pákistánské vlády Benazir Bhutto nebo předsedkyně turecké vlády Tansu Ciller.

Rv

2 8
možnosti

No, to že mají v Pakistánu premiérku ostatní ženy před kamenovánim a týráním nijak nechrání. A Turecko zatím na úrovni bežně muslimské země ještě není, ale dlouho to trvat nebude.

9 1
možnosti

Noc jsem to nepochopil.nečas, můj vzor, konvertoval na islám ? 

Že by trojský kůň / vůl / ?  ?:-(

0 0
možnosti

Neee, já to použil anaopak jako příklad (asi blbě vyjádřeno), že místo toho než blbnout s islamofilněním, měli by přestat být srabové a najít si nějakou Nagyovou ;) On má rozhodně zábavnější život než hysteričtí záchranáři z neziskovek.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS