Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Já se divím, že zahalování žen neuráží muže. Pokud má zahalení chránit ženu před muži, tak bych se určitě jako muž urazila.  Předpokládá se, že muži jsou na úrovni zvířat a vrhnou se na každou samičku, která jde kolem? Nebo vlastně po úrovní. Zvíře si vybírá silnou samičku, která porodí zdravé potomstvo. Pánové bojujte proti předsudkům vůči vám! ;-)

1 0
možnosti
Foto

Beatricie,víte, co mi přijde? Že strašně přeceňujete vlastní reálnou zkušenost. Omlouvám se, ale tenhle článek a argumenty v něm mi připomněli situaci, kdy jsme ve druháku na střední kecali kamarádce do jejího možného vztahu s muslimem. To, že nějakej problém existuje si většina z nás bez problémů odvodila. V pubertě. Nenadsazujete trochu význam své zkušenosti? Uvědomujete si, že jste si pro ni na rozdíl od některých jen musela dojít? No a Romana si prostě zase jde pro tu svou, to je celý :) Tím samozřejmě nechci Vaše zkušenosti nijak zlehčovat.

1 0
možnosti
ZA

Nepodporuji burku, přijde mi ponižující a omezující, souhlasím, že základem vztahu je vzájemná úcta a důvěra, ale zahalení neznamená nutně burku, ne?  Je podle vás jedinou cestou pro ženu žít naším "západním" způsobem? Ženy hnané módním průmyslem utrácí spousty peněz za všemožné oděvy, líčidla, plastiky a doplňky, aby byly "in". Dívka, která nejpřijde o věneček v šestnácti, je považována za starou pannu. O rizicíh pohodlné hormonální antioncepce se taktně nemluví. Populací se šíří chlamidiové infekce, papilomaviry a další svinstva, která způsobují neplodnost a rakovinu. Nikdo neřekne, že důvodem je promiskuitní chování, které se stalo normou. Ženy si nechtějí zničit tělo těhotenstvími před třicítkou a mnoho z nich potom tvoří klientelu reprodukčních center. Spousta dětí vyrůstá bez otců, nebo si je rodiče posílají jako balíček sem tam ve střídavé péči. Pojem "obětovat něco pro rodinu" se stal synonymem pro "chovat se jako ponížený imbecil". Zahalená žena vyjadřující tak důstojnost a úctu sama sobě a své roli matky a manželky, je buď týraná, nebo úplná pipka. Je to opravdu ta jediná správná cesta?

  Žijeme ve svobodné zemi, klidně můžete vystavovat na odiv skoro všechno a sledovat, jak vaše krása rozněcuje vášně v samečcích ve vašem okolí a pozdvihovat obočí, když vašeho samečka obletují ostatní samičky a nechat se nabuzovat sexuálním napětím, které kolem sebe vytváříte. Proč ne, je to vaše volba, pokud tak chcete žít. Zkuste ale ovládnout svou zášť a zklamání z minulosti a nešiřte nenávist k lidem, kteří se rozhodli žít jinak, jen proto, že vám váš minulý život nevyhovoval.

0 0
možnosti
KM

Tak ja jsem byla kdysi zahy po revoluci s manzelem v Tunisu. Stale jeste plamenne zamilovani, no takove druhe libanky. Chodili jsme vecer na bazar "dychat' ten nocni orient, a ono hledme: poskakuje kolem nas malej smrkac, taha manzela za triko a brebenti: "Herr, Herr, Mister, Mister. Ich habe schoene Schwester, Sister Home - noch Jungfrau, Virgin. Will.Wiil you?

A to jsem opravdu nevypadala jako prateticka, vyvezena milujicim synovcem na posledni predsmrtny vylet :-D

Takze burku pro manzela ano, uz kvuli muslimskym pastuskum. :-)

Uz do muslimistanu nepojedem. To tak, podporovat prostituci v zemich, kde neexistuje.

1 0
možnosti
Foto

Perfektně vystižená podstata problému zahalování.Netřeba něco dodávat.R^:-)

1 0
možnosti
MO

ještě si neodpustím poznámku že dokud jsem byl mladší a celkem vysportovanej, tak by pro žárlivou partnerku ta burka asi měla opodstatnění. Co jsem pán v letech a mám pivní pupek tak tu burku zjevně nepotřebuji;-D

1 0
možnosti
KM

Jen to nepodcente. :-D Takova zbytecna skromnost muze byt zdrojem mnohych problemu. :-)

Kus lajntuchu se vzdy najde a kdyz by vam na ni manzelka vysila treba cinky, vkusne ramujici pruzor pro oci, mohla by spokojenst byt vsestranna.

2 0
možnosti
VA

Beo, super R^ Obávám se však, že slečna Červenková má už natolik vymytý mozek, že jakékoli prozření je takřka nemožné:-P

1 0
možnosti
EB

Beo,bezvadný článek.Řekla bych,že co se týče Červenkové, tak jsem z ní měla podobný pocit. Samozřejmě dávám karmu.R^

0 0
možnosti
MO

Hezké a vtipné. Dávám karmu.

2 0
možnosti
JO

Tak joR^ Rovnoprávnost musí být. Budeme chodit v pytlích všichni, koukat nám budou jen oči. Sice přijdeme o veškeré přátele, protože nikdo nepozná, kdo jsou ti ostatní na ulici, v obchodě, ve vlaku..... Ale stojí to za to překvapení až po svatbě konečně odhalíme tvář svého manžela/manželky. A budeme moct uzavírat sázky, jak náš budoucí partner, kterého jsme doteď viděli jen pod pytlem, vlastně vypadá. V hospodě tedy ne, ta nebude povolená, ale třeba se sousedem. Akorát je blbý, že pak soused nikdy neodhalí, jestli prohrál oprávněně a novomanželka souseda je skutečně blondýna - bez pytle jí neuvidí.

Nakombinujeme požadavky Muslimů na zahalení s požadavky Evropanů na rovnoprávnost pohlaví. Přinese nám to takové pohodlí. Už žádné módní domy, už žádné lítání a zkoušení šatů.  Všichni vyfasujeme několik pytlů černé barvy, tolik ušetřeného času a peněz. To za to stojí.

No neberte to;-D

6 0
možnosti
Foto

I88v47o 53C97i77l87i15c27h

30. 1. 2015 20:10

Tak já ten článek pochopil zcela opačně, ale fakt, je, že mám za sebou hodně hektický a únavný týden ...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS