Diskuse

Reálný Islám

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

model007

4. 12. 2010 2:22
Mila Beatrice,

chcete fakta, tak tady mate jeden a to poradny.

Cituji: Všichni mají stejné argumentace, jako kdyby psali přes kopírák, přitom žádné pořádné, komplexní vysvětlení a reálná fakta. Konec citatu.

Jedno komplexni a realne vysvetleni mam, vsechny nabozenstvi na svete jsou tolerantni k jinym nabozenstvim, mimo castecne zidovske arogance, ale islam je nabozenska diktatura bez jakekoliv tolerance.

Staci vam to?

A predstavte si, ze na to jsem prisel sam, za prve, cestovanim a za druhe prectenim koranu a predstavte si, ze vubec v zivote nepotrebuji kopirak, jen osobni zkusenost a znalost. Osobne jsem ochotny tolerovat islam, ale nanestesti islam nechce tolerovat mne.

0 0
možnosti
M

motylek_02

4. 12. 2010 2:19
jo jasne

podporovat muslimy. A co oni muslimove? Ti se snazi prizpusobit se okoli? Prijmout pravo te zeme kde ziji, jako nadrazene tomu islamskemu? Co anglie a vyuka detinek jak sekat ruce a nohy? Pokud by tu mela byt takovahle svoloc, rikam islamu NE!!!!

0 0
možnosti
K

katkota

4. 12. 2010 2:17
karma

Davam karmu. Nemam co vice k tomu rict, uz se to tady vsechno opakuje jako stara pisnicka. Komu neni rady, tomu neni pomoci. Nech jim islam jako strasidlo, evidentne jim to vystaci na zimni vecery a na straseni vnoucat.

0 0
možnosti
LG

Lady Gwendolyn

4. 12. 2010 2:10
Poslouchaji, Bozenko, nechteji to rict tem slusnym muslimum?

"Další argumentace je, že v islámských státech, kde se řídí právem šária,

je to děsné a lidé to chtějí tahat sem. No průměrný muslim ví, že právo

šária, které praktikují v těchto státech, nemá s Islámem nic

společného. Je to jen parodie na Islám." Konec citace z clanku.

Nechtela to tedy vysvetlit tem americkym, anglickym, francouzskym atd. muslimum, ze nemaji chtit sariu, ze je to jenom parodie? Protoze kdyz je takovy vtip a kazdy prumerny muslim to vi, proc se ten prumerny muslim odmita ridit zakony dane zeme a vymysli extremy a vyjimky, ktere casto financuje kdosi  v SA? Jake reseni ma? Take  zadne, jenom opakuje svou agitku. Proc je tedy tolik problemu v zemich, kde zije velke procento muslimu? Kde jsou ti slusni muslimove, kteri nechteji sariu a chteji zit bezny zivot? A vedela, ze muslimove nejsou jedini diskriminovani? zkusila se narodit jako cernoska v USA s jmenem Clabronisha...

0 0
možnosti
B

Busák

4. 12. 2010 2:09
Tak nevím...

Mám se vám smát, mám vás litovat nebo jen mávnout rukou...?

Víte, ona i lež a demagogie se musí trénovat. I když se opravdu urputně snažíte, pořád to není ono. Ale nezoufejte, třeba to časem nějak dopilujete...

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.