Diskuse

Reálný Islám

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bambasek44

4. 12. 2010 8:49
Reálný Islám:

Vrazdeni, vrazdy ze cti, veseni homosexualu na jeraby hned po tom, co jsou znasilneni, oficialni pedofilie, strach, teror, diskriminace, totallita, stredovek,..to je reálný Islám a ne ta komedie, co nam tu nase pipky konvertky predvadeji.

0 0
možnosti
JP

John Pitralon

4. 12. 2010 8:09
-

Příčiny nervozity jsou jasné. Je tu rozsáhlá ekonomická imigrace, a za druhé olej do ohně přilila vládní konspirační teorie o 19 fanatických islámských únoscích s nožíky, kteří měli 11. září zaútočit unesenými letadly na WTC. Lidé uvěřili válečné propagandě - a od toho se logicky odvíjí i jejich postoj k islámu a podivné názory o domnělém útoku nesmiřitelných muslimů na západní svět.

-

Dokument 11. září: Pravda a tisk / 911 Press for Truth

http://dokumentarni.tv/utoky-z-11-9-2001/9-11-pravda-a-tisk-press-for-truth

0 0
možnosti
B

bambasek44

4. 12. 2010 8:44
Re: -

nema cenu se dohadovat o 11. zari..mam za to, ze si amici neshodili dvojky sami,ale na druhe strane neverim, ze o planech nic nevedeli..Ostatne presvedcit machometa, aby zap spolecnosti skodil neni vubec tezke, maji to v popisu prace v jejich Mein Kampfu..K tzv konspiraci snad jeste muzu dodat, ze nebylo vubec nutne shodit dvojky k rozpoutani valky a take se daji najit videa, kde Bush po tomto utoku velmi zretelne pinda o islamu jako o nabozenstvi miru..

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

4. 12. 2010 7:54
Tak toto už je víc k pláči než k smíchu

1) Budu-li jako ostatní opakovat Pythagorovu větu, označíte mě za hlupáka?

2) Kdo brzdil muslimy do rozpadu Osmanské říše? Muslimové Osmaní?

3) Kde je ten váš průměrný muslim, proč nikdy nevystoupí proti údajně neislámské šaríji? Kdo jásá při zkáze WTC a zapaluje vlajky a ohrožuje dánské ambasády?

4) Světské muslimy odcházející parktikovat do Evropy svůj mírumilovný islám jsme viděli v Londýně a Paříži - včetně jejich demonstrací - Islam will dominate the world. Zadejte si do googlu.

5) Následujte své muže do muslimských zemí a ZUSTAŇTE SI TAM. Nebuďte zbabělí oportunisti a napravujte tam, kde je třeba napravovat. Máte-li morálku, přestaňte ohrožovat Evropu a vy udajně umírnění co už holt jste tu, vystupujte v bezpečí Evropy proti svým fanatickým souvěrcům. Nikdo o vás bohužel neví,Rv

0 0
možnosti
K

krejcos

4. 12. 2010 7:39
"Bohužel to odnáší všichni ostatní muslimové"

hm, takže je na těch ostatních muslimech, aby konečně promluvili a nenechali si to líbit. Ale mohu jen opakovat po Gašpovi - všichni víme, že se tak nestane. Proč asi? 

0 0
možnosti
G

Gašpo

4. 12. 2010 7:26
Ono to može byť ale aj tak

, že ak všetci opakujú to samé ako cez kopírák, znamená to že je to faktická pravda, viete?

Vašim názorom budem ochotný uveriť, až sa objaví nejaké muslimské hnutie za obrodu islámu a bude mať stúpajúcu podporu muslimov. Obaja vieme, že sa tak nestane.

Vždy ak sa nejaké muslimské hnutie objaví, má presne opačný zámer. Zlikvidovať sekulárny štát a zaviesť totalitnú cirkevnú diktatúru.

Ja sám si myslím, že naša civilizácia dospela do kritického bodu. To nie je žiadna konšpirácia, ale fakt ktorý už začína vnímať každý. Ale riešenie by sme mali inde než v návrate do stredoveku.:-/

0 0
možnosti
L5

Livrak 5

4. 12. 2010 7:31
Re: Ono to može byť ale aj tak

Taky miluju tyhle argumenty že to říká každej a je to jak přes kopírák. Proč asi? Že je to lež? Spíš že je to asi pravda né? JInak souhlasim se vším co jste napsal, jen bych malinko poopravil dle mého, kritický bod zatim ještě né, ten nás teprve čeká.

0 0
možnosti
KAPA

Korvetní admirál Pepan A2

4. 12. 2010 6:28
Pokud je Evropa pro vyznavače islámu tak hrozná,

jsou zde šikanováni v práci i soukromém životě, je jim ubližováno pro jejich víru i jejich oblečení, tak nechápu, proč tu hnusnou Evropu neopustí a nevrátí se zpátky do své vlasti. Tam si mohou vyznávat náboženství bez omezení a nikdo je nebude vyhazovat z práce kvůli jejich oblečení.

0 0
možnosti
MP

Plami

4. 12. 2010 7:57
Re: Pokud je Evropa pro vyznavače islámu tak hrozná,

Zajimava pripominka. Taky to nechapu, protoze pokud jsou v Evrope tolik pronasledovani a sikanovani, proc tedy muslimove jsou ochotni si brat Evropanky nemuslimskeho vyznani jen proto aby ziskali vizum/pobyt v zemi puvodu jejich manzelky (i kdyz, nazvat takovouto zenu manzelkou se mi malicko prici, protoze manzelstvi by snad melo byt zalozeno na jinych zakladech, nez je snaha ziskat vizum)... proc jsou ochotni tu zit, kdyz podle vyjadreni autorky je k nim spolecnost tolik nepratelska? Proc tedy konvertite nejdou zkusit zit tam, kde je jejich islamske nabozenstvi nejen tolerovano ale i vitano... z tech mnoha islamskych zemi treba Somalsko, Jemen, Egypt, Afganistan, Sudan... tam vsude (a v mnoha dalsich zemich) je islam statnim nabozenstvim, pripadne se od nej i odviji statni zakonodarstvi.

Na to vam zadna s techto konvertitek neodpovi.. budou si stezovat, jak je jim v Evrope ublizovano, ale proc se tedy neseberou a nejdou jinam.. hmmm.. to vi jen Buh... no v jejich pripade asi allah 

0 0
možnosti
LV

borek

4. 12. 2010 5:22
Už Vaše fotka je proti islámu

Ten vyzývavý postoj, líčení, vypasovaná bunde zdůrazňující prsa, - to vše svědčí o tom, že nechápete jak se má muslimská žena pokorně chovat.

Kolega v předchozí diskusi uvedl videa, kde hovoří skuteční znalci islámu, islámští učenci o tom, jak se máte chovat:

http://www.youtube.com/watch?v=e_hLg5WvUw0http://www.youtube.com/watch?v=iq9m_aXwgu0&feature=related

a ještě

http://www.youtube.com/watch?v=iq9m_aXwgu0&feature=related

0 0
možnosti
B

bambasek44

4. 12. 2010 6:01
Re: Už Vaše fotka je proti islámu

pro kazdeho realne uvazujiciho cloveka je konverze pipky od nas ke stredoveke islamofasisticke ideologii totalni ulet..

a ti, co se islamu zastavaji, se bud pri sve malosti snazi byt konecne necim vyjimecni at to stoji co to stoji, jsou za tuto spinavou propagandu placeni, levicove mysleni jim uplne zatemnilo mozek a nebo jsou uz obeti dane vymejvarny.., nevi vsak vubec, s cim si to hraji..

zastanci islamu nemaji jediny racionalni argument, proc toto svinstvo tolerovat..to uz je nam dokonce i ten sileny nacismus blizsi

0 0
možnosti
B

bambasek44

4. 12. 2010 3:44
Obhajci a omlouvaci islamu maji velkou nevyhodu: musi porad

a to nejde do nekonecna.Lide nejsou blbi a hlavne islam je tak hnusna ideologie, ze se musi denodenne projevovat vsude ve svete.Ve skutecnosti tak samotni muslimove nasim uspavacum,"arabologum" a "expertum" v nasi Tv a novinach podrazeji nohy.A z "expertu" jsou tak zakonite jen diletanti, lhari a kolaboranti..

0 0
možnosti
B

bambasek44

4. 12. 2010 3:46
Re: Obhajci a omlouvaci islamu maji velkou nevyhodu: musi porad

"musi porad lhat"

0 0
možnosti
B

bambasek44

4. 12. 2010 3:37
Nestaci snad jeden argument, ze neni jedina muslimska zeme

na teto lanete,kde by byla demokracie?

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

4. 12. 2010 11:54
Re: Nestaci snad jeden argument, ze neni jedina muslimska zeme

Co je nedemokratického na Mali nebo Senegalu, například?

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.