Už nemáme Blok proti islámu.

Já osobně, z uplynulých událostí ohledně Bloku proti islámu, mám značnou radost. Nechci rozebírat nějaké nesmyslné rozepři.

Mohu ale potvrdit, že Blok byl natolik rozdělen a ponořen do paradoxní bažiny plné absurdního politikaření, že jeho rozpuštění bylo jediné možné efektivní opatření jak všechny ty absurdity zastavit. Musíme znovu začít řešit antiislám, místo řešení kdo komu sáhnul na lopatičy, píseček a ego.

Už zase můžeme volně dýchat, a punkerská antiislámská jízda opět v plném proudu pokračuje. Jsme zase o něco zkušenější, a víme, že loutkové klauny v té politické tlačence už nehodláme dělat. Nasbírali jsme cenné zkušenosti díky naší politické exkurzi, a jsme bezpečně přesvědčení, že tím způsobem jakým se to dělo pod rouškou Úsvitu to dělat nechceme. Nejspíše to jsou normální poměry v politickém světě, ale člověk ražení jako je Martin Konvička tohle nemůže snášet déle než rok. Díky bohu. A taky má naštěstí „koule“ to vše zastavit, i když věděl do jakého hurikánu se díky tomu dostane.

Vždy mi přišly velice vtipné snahy médií z Martina udělat div ne nějakého führera. Přitom největší stres i Jany Volfové vždy byl , aby se Martin méně zajímal o vykecávky po hospodách, méně si dopřával rekreační drogy, byl více „zodpovědný“. Názorově Martin vždy vyčnívá svým velkým volnomyšlenkářstvím, sociálním cítěním, snahou pomáhat, a láskou ke svobodě. Zavázání se Úsvitu pro něj jednoduše znamenalo neskutečné okleštění svobody. Činit svá rozhodnutí na základě ne toho, o čem byl opravdu přesvědčen že je dobré, ale na základě toho, co zrovna ze shora bylo žádané či doporučené. A teď držet a držet, aby náhodou se nezklamali i „šplhači“ dole, co se těšili na svá vysněná místečka. To byly okolnosti, které si nikdo před tím rokem při podpisu smlouvy neuměl ani představit. Jediná motivace byla zastavit islamizaci politickou cestou, a tato cesta se zdála jako veliká příležitost.

Snad se Martin na mě nebude zlobit co teď napíšu. Ale já si myslím, že nikdo v Martinovi nechce vidět nějakého uniformního papaláše a velikého velitele. Protože to on není ani jediným atomem. Je to biolog a vědec, co neustále hledá odpovědi na mnohé zapeklité otázky, nad kterými se většinová populace ani neodváží zamyslet. Jeho objevy ohledně lidské sexuality ve vztahu k islámu jsou naprosto zásadní a přelomové, i když mnozí prudérní lidé o tom nechtějí ani slyšet. Martin je provokatér věrný svým ideálům a přesvědčení. Je to člověk co miluje dlouhé výšlapy v přírodě pořádně proložené hospodami, je to přirozeně talentovaný učitel, hrdý táta, spolehlivej kamarád, ochránce nejen přírody ale i ženství a mužství, mistrní filosof a velký pařmen. Aby udržel v bezpečí tohle všechno co má tak rád, a to i generacím příštím, tak prostě cítí morální povinnost tomu islámu nakopat prdel. A bez servítků, prázdných sladkých slov. Naopak vyzdvihováním kontroverzních témat lidské sexuality, vytahováním lidí z islámu ven, a holt občas i za použití nějakého toho vulgarismu. To přeci k nám buranům a hospodským povalečům patří.

Autor: Béatrice Radosa | pondělí 30.5.2016 15:07 | karma článku: 37,02 | přečteno: 2966x
  • Další články autora

Béatrice Radosa

Islamismus je BLBOST

4.12.2015 v 13:50 | Karma: 41,69

Béatrice Radosa

Xenofobní sluníčkáři

6.11.2015 v 0:56 | Karma: 48,45

Béatrice Radosa

Moji Cigáni mi rozumějí

27.7.2015 v 22:39 | Karma: 23,05

Béatrice Radosa

Depersonalizace burkou a nikábem

19.6.2015 v 22:20 | Karma: 39,82

Béatrice Radosa

Islám proti mužům

18.6.2015 v 11:59 | Karma: 38,18
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.