Bílý muž je vždycky parchant. „Asiat“ za své parchanství nemůže.

Když odhlédnu od hojně používaného „politicky korektního“ označení „asiat“, kdy touto generalizací a strachem specifikovat určitou skupinu lidí, zvláště třeba v případech různých znásilňovacích gangů,

akorát urážejí Číňany, Japonce, Thajce , Vietnamce atd… ,kteří nejspíše automaticky, protože jsou z Asie, mají  nějaký patent na poměrně rozšířený jev znásilňovacích gangů. Také  když odhlédnu i od našeho intošícího subince, který si sice myslí jak skvělá vzdělaná elita s přehledem o světě je, ale přitom ani pořádně neví rozdíl mezi Muslimem, Sikhem a Drúzem, pořád by jen  poučovala a moralizovala všechny ostatní, přitom jim  mezi ušima docela slušně profukuje... O to větší šok pak dostávají, když při „ochraně Sikhů“ nakonec zjistí, že by je měli hodit do stejnýho koše se všema strašnějma fobama a buranským póvlem, protože přeci Sikhové se historicky vždycky vzpírali muslimským nájezdům, a obrana před islámem je více méně součást jejich vyznání. Není ani tajemstvím, že třeba i ještě za dob English defense league, mnoho jejich členů byli právě Sihkové. Rasisté jedni! Když odhlédnu od těchto všech blbostí made by „intošící mozeček“, dostáváme se k podstatě věci.

 

Zatímco imigrant, uprchlík, Asiat ( ale proboha, hlavně ne muslim) nemůže za to, že znásilňuje, protože přeci ho jen volá příroda, a je to jen součást kulturních rozdílů. Bílý muž, byť jedná neorganizovaně a znásilňuje jako jednotlivec, za stejný přečin bývá odsouzen na daleko delší dobu, je považován za sexuálního devianta, a  vždycky je daleko horší vývrhel společnosti, než jeho kamarádi z Asie. Ba naopak, je používán jako alibi pro Asiata, že „bílí“ taky znásilňujou, tudíž pro uprchlíka to už není až takový hřích.

 

Na stejné vlně logiky pak můžeme přejít k Breivikovi. Teroristické útoky v madridském vlaku – ale vždyť my přece máme Breivika! Jedenáctého září – my přeci máme Breivika! Sebevražedné atentáty v Londýně – ale vždyť my máme Breivika! Teroristické útoky v Rusku – nezapomeňme na Breivika! Charlie Hedbo – Breivik! Pařížské atentáty – Breivik. Bruselké teroristické útoky – Breivik. Ztrestejte nás za Breivika! …. a když jsou už hodně v úzkých… A co třeba IRA? …. Důkaz totální zoufalosti jsou Křížové výpravy.

 

A k dokreslení dnešní zblázněné degenerující společnosti. Zatímco v devadesátkách největším přečinem bílého muže z pohledu feministek bylo sexuální obtěžvání. Dnes největší přečin bílého muže je, pokud sexuální obtěžování kritizuje. Protože se tím dotýhá „ožehavého tématu“ kultruních pestrostí, a mohl by se tím třeba náhodou někoho dotknout. A tak feministky melou blbosti o tom, jak si vlastně i za znásilnění může evropská žena sama , určitě beztak ubohého uprchlíka provokovala, a přibližujem se tak k islámským ideálům společenského uspořádání. . O tom jak muži z našich pseudoelitářsko-novinářských kruhů bagatelizují znásilňování žen, jsem psala už minule. Kariéra eunuchů by jim neuškodila. Ostatně ještě dvacet let zpět by tito pánové byli označeni za sexistický prase. Dnes je sexistické prase ten, kdo kritizuje útlak žen v islámu. Například Martin Konvička.

 

Je potřeba ještě víc vysvětlovat, proč za fenomén dnešní doby označuju sebemrskačský intelektuální subinec? BDSM komunity chápou, že tyto sexuální hrátky jsou jen hra pro zpěstření sexuálního života, a netahají to do normálního civilního života. Intelektuální subík své sexuální preference bere jako nějaký společenský a morální ideál, a vnucuje to celýmu zbytku společnosti, pod výhružkou, že jinak bude xenofob, extrémista, póvl a plebs.

 

Autor: Béatrice Radosa | středa 13.4.2016 12:31 | karma článku: 39,92 | přečteno: 3387x