Ponižování žen cizího kmene není nic nového. A nic cizího islámu.

Útoky na ženy ze strany „cizího kmene“, není nic nového v rámci celé několika tisícileté historie lidského plémě. Nejedná se o nic ojedinělého a ani nového.

Právě k nám ve velkém přicházejí nájezdníci, jejichž agresivní a expanzivní ideologicko-náboženský systém je postaven na úplné kontrole svých žen, a naprostém znemožnění, aby se jejich ženy mohly mísit s jinými kmeny, zatímco muži to mají jakožto inseminátoři úplně naopak. Mohou oplodňovat Židovky, Křesťanky a i své otrokyně. Děti jsou vždy povinně muslimové. Z historie je naprosto běžné, že ženy poraženého kmene jsou znásilňovány a zlomeny, aby byli víteznému kmeni poslušné. Muži jsou z většiny povražděni samotným bojem (když tedy svoji vlast a ženy chrání ). V našem případě se ale tito lidé sem dostali bez jakéhokoliv boje, snažení a překážek. Dostali se do kmene který je vítá, chrání a dokonce je i chrání více, než vlastní lidi. Dostali se do kmene, kde degeneraci považují za ctnost, a ten, kdo toto zdegenerované chování nehodlá podporovat, je sankcionován a označován za nesnášenlivého. V přirodě taková fatální degenerace vždy končí zánikem a náhrazením něčeho životaschopnějšího. Nevím kde slunka vzala, že do té přírody nespadá i lidské plémě.

 

Mám vztek když si projedu události posledních zhruba dvou let. Vzpomenu si pak na situaci kdy IVČRN/ BPI upozorňovalo na příšernou situaci otrokyň v islámském státu, a sluníčka to jen zjednodušovala, že nesmíme dělat rozdíl mezi muslimy a nemuslimy a pomáhat islámským otrokyním je důkaz xenofobie. Jsem naštvaná za všechny ty e-maily bez odpovědi, co jsem posílala různým neziskovým organizacím, aby pomohli isiláckým otrokyním, protože jsem si naivně myslela, že i přes názorové rozpory, musí cítít, kde je potřeba pomoci. A to nemluvě o tom, co si pak vyslechli i otrokovičtí záchranáři, když na vlastní pěst jeli pomoci Křesťanům, a opět si jen vyslechli, jací jsou xenofobní nácíčkové. A já si tehdy říkala, kdyby ty holky tušily, že pokud s tímto naprosto nepříčetným zachraňovatelským komplexem neskončí, tak těmi otrokyněmi jednou budou ony. Doufala jsem, že moje představy budou součástí až daleko vzdálenější budoucnosti. A to nemluvě o naprosté odpornosti našich sluníčkových mužských zachraňovatelů, kteří z racionálního hlediska jsou naprosto nepoužitelní, a neměli by se raději ani rozmnožovat. Muž který svou blbostí rozdává své ženy a děti cizímu kmeni, by neměl své vadné geny šířit dál. A popravdě , kde se bere degenerace v ženách, které si dobrovolně takové ňoumy vybírají, opravdu netuším. U mužů by se to ještě dalo vyysvětlit jako strategie kolaborace. Ženy jsou vždy poníženy nejvíc. Muže protivník zabíjí, ale ženy po tísíce let jsou používány jako zdroj oplodňování, a tak jsou nuceny rodit a vychovávat své děti těm, kteří je ponížili. Třešničkou na dortu je, že se naše slunka považují za elitu. Zdegenerovaná elita. Uzlíčkové iracionálních popůdů, hnaných mnohými komplexy, nedomazleností a sebenenávistí. Nepříčetní lidé snažící se zachránit svět.

 

Němečtí vědci se podivují nad chováním našich vítaných nájezdníků…. No tak už se divit nemusí, lehce jsem to shrnula v pár větách, a ani k tomu nepotřebují být vědec. Stačí jen základní biologické a historické znalosti na úrovni základní školy.

 

A jenom tak pro zajímavost, jak to tak asi funguje. Činghischán a jeho tlupa dost slušně znásilňovala. Dnes na světě 1 člověk z 200 nosí jejich geny. A teď si představte, že v islámu skrze toto „rozsévání genů“ se rozsévá i vir zvaný islám. V islámu každé takto splozené dítě, si v sobě povinně nese do vínku, že musí být muslim . Kdyby náhodou zas někdo chtěl měnit historii nebo tvrdil, že Radosa lže, a není přirozené dobývat skrze zabíjení a dělohy žen. Tak ještě přidávám odkaz:

http://blogs.discovermagazine.com/gnxp/2010/08/1-in-200-men-direct-descendants-of-genghis-khan/

 

Autor: Béatrice Radosa | pondělí 11.1.2016 12:39 | karma článku: 42,19 | přečteno: 3182x
  • Další články autora

Béatrice Radosa

Už nemáme Blok proti islámu.

30.5.2016 v 15:07 | Karma: 37,02

Béatrice Radosa

Islamismus je BLBOST

4.12.2015 v 13:50 | Karma: 41,69

Béatrice Radosa

Xenofobní sluníčkáři

6.11.2015 v 0:56 | Karma: 48,45

Béatrice Radosa

Moji Cigáni mi rozumějí

27.7.2015 v 22:39 | Karma: 23,05

Béatrice Radosa

Depersonalizace burkou a nikábem

19.6.2015 v 22:20 | Karma: 39,82

Béatrice Radosa

Islám proti mužům

18.6.2015 v 11:59 | Karma: 38,18
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.