Islám je černá magie. A Landa, doufejme, není "blbeček".

Tento článek jsem již měla rozepsaný, a myslela jsem, že ho jen dokončím a postnu. Když tu najednou koukám, že kouzelník Žito bojuje se skřety….  

No a protože sice z jeho vystoupení jsem všechno nepochopila, ale zase myslím si, že snad alespoň něco v jeho počínání chápu, a ať to je jak to je, určitě mu fandím, protože fandím každému kdo bojuje proti isiláckým, ale i jakýmkoliv jiným zmrdům. A tak se tady podělím i s tou svojí částí mince. Také nechci hned dělat zbrklé závěry, že je „blbeček“. A nakonec jsem si řekla, že i přes tento jeho „coming out“ zveřejním i svůj „coming outový“ článek, protože z jeho povídání mi došlo, že některé dost zásadní věci, mu v příběhu skřetů a jak se zlo šíří, unikají. A tak když jsme u takové „pseudomystické“ terminologie, řekněme, že čarodějka Bea by ráda nejenom panu kouzelníkovi Žito předala svoje vědomosti o islámu.

 

„Černá magie“ je sice sám o sobě dost vágní výraz, ale dejme tomu, že černá magie v tomto případě představuje něco, co se snaží mít lidskou mysl naprosto pod kontrolou a co se naprosto dokonale rozšiřuje jako virus. S černou magií se dost setkáváme i u nás, v podobě všech PR kampaní, mozkových vymejváren v mediích, manipulacích, snahou nějak ovlivňovat veřejné mínění, je to základní esence všech ideologií. Je to důmyslný instrument, který si krásně hraje s lidskou psychikou a lidskými slabostmi, které využívá ke svým cílům.

 

A zbytek řeknu už jen v jasné zkratce. Kouzelník Žito chce jako správný bojovník bojovat se zbraní v ruce. Je schopný se orientovat mezi zlem a dobrem. Jen mu ale uniká jedna dost zásadní věc, kterou vím já, protože mojí předností není boj se zbraní. Aby nebylo moc zbytečné krve prolito, protože i my na západě už moc dobře víme, že nikdy nevíme, kdy se virus úspěšně člověka zmocní , a z týpka co chodil do gay barů je najednou sebevražedný terorista…. A protože nemá smysl vyhubit všechny skřety, protože dokud je virus na světě, tak budou vznikat noví a noví skřetové, a to znamená nikdy nekončící maraton jejich vymýtání ze světa, což tento vyčerpávající boj už položil nejednu civilizaci včetně té Afghánské... Efektivnější je vyhubit ten virus. A ten virus je islám, který do světa zasadil velice inteligentní psychopat Muhammed. Daleko inteligentnější než Hitler. Je to virus, který nemá obdoby, a v naší historii neznáme žádný jiný tak úspěšný, který by dokázal být životaschopný už 1400 let. Kouzelníku Žito, tady nejsou jediné oběti z rukou ISIL. I když vymýtíš ISIL, za nějakou dobu vzikne zas něco novýho, a je jedno jestli to bude Muslimské bratrstvo, Al-Kaida, Boko-haram, či co já vím co. Lidé jsou obětí toho virusu už po 1400 let, ostatně proto i původně buddhistický Afghánistán byl násilně islamizován. Takhle ten virus pohltil Irán, celý blízký východ, půlku Afriky, Pákistán a neustále se pokouší o Indii a Evropu. A to je to, co vim já, a co ví i „blbeček“ Konvička…

 

A jen tak namátku… Pětkrát denně se modlit… S hlavou na zemi a zadkem vystrčeným nahoru… Prostě nemáš šanci z toho vyjít ven, konstantní hladina koktejlu hormonů, který je shodný s tím, který se vám vytvoří při BDSM session… Chodit při hadži PROTI směru hodinových ručiček kolem Ka´aby. Zákaz jakékoliv tvořivosti, protože většina výtvarného zobrazovaní a hudby je zakázaná…. Dokonce i matička všech hudebních instrumentů, buben, je haram… A tak bych mohla nekonečně pokračovat….

 

 

Autor: Béatrice Radosa | pondělí 30.11.2015 23:15 | karma článku: 38,07 | přečteno: 3282x
  • Další články autora

Béatrice Radosa

Už nemáme Blok proti islámu.

30.5.2016 v 15:07 | Karma: 37,02

Béatrice Radosa

Islamismus je BLBOST

4.12.2015 v 13:50 | Karma: 41,69

Béatrice Radosa

Xenofobní sluníčkáři

6.11.2015 v 0:56 | Karma: 48,45

Béatrice Radosa

Moji Cigáni mi rozumějí

27.7.2015 v 22:39 | Karma: 23,05

Béatrice Radosa

Depersonalizace burkou a nikábem

19.6.2015 v 22:20 | Karma: 39,82

Béatrice Radosa

Islám proti mužům

18.6.2015 v 11:59 | Karma: 38,18
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.