Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P58e16t93r 58B69í84l23e79k

12. 1. 2016 6:49

Zde se míchají pojmy genetika, víra, přenos kultury. Nemám rad demagogii ať od slunicka, tak z druhé strany. V podstatě jde o tu samou hloupost, akorát naruby.

1 1
možnosti
OH

O39t28t89o 86H49a26l83í58ř

11. 1. 2016 17:40

Vy jste exmuslimka? To by mne zajímalo, jak právě vy jste se stala muslimkou a jak dlouho vám to vydrželo. Vždyť vy zjevně nejste ani hloupá, ani ušlápnutá. Já myslel, že se to může stát jen určité skupině žen, která se topí ve vlastních problémech...

4 0
možnosti
BR

člověk dělá v životě různé hlouposti a špatná rozhodnutí a já jich nadělala miliony.;-D Já bývala jasný produkt pražské kavarány "bůh je jeden, a islám je jen jedna z cest k bohu, islám je mír atd.. a kdo to si to nemyslí je hloupý buran.";-D jsem za u zkušenost ráda, protože tím že jsme viděla islám zevnitř, prohlédla jsem během roku půl, že to jsou všechno jen lži...

5 1
možnosti
PB

..... ááá, tak vono to bylo, je a bude (viz. lokální válečné konflikty),- však Evropa temu jde řádně naproti, bez válečnýho konfliktu, zcela dobrovolně a svoje odhodlání dojít k totální sebedestrukci navíc veřejně demonstruje a vlastní politikou deklaruje,- ..... pravda,- nepochopitelné ?! R^

3 0
možnosti
MK

R^R^ Není co dodat. Kdo po přečtení nepochopí, dělá to záměrně a nebo je na štíru s přirozenou inteligencí.

6 3
možnosti
VH

Dovolím si upřesnit: "

Ponižování žen cizího kmene není nic nového. A nic cizího jakékoliv ideologii (nejen náboženské).

4 0
možnosti
BR

No to ale taky v tom článku ;-)už začátek "není to nic nového v několika tisícileté historii lidskéhi plémě" a pak nakonci i Čingikchán jako příklad, a ten rozhodně muslim nebyl ;)

0 0
možnosti
JS

Madam, smekám před Vámi není co dadat.

3 1
možnosti
Foto

Ufff, velice dobrá práceR^

5 0
možnosti
Foto

Díky, jsem rád, že jste zpět. Máte osobní zkušenosti s islámem a nemáte, na rozdíl od muslimů (kterým to přikazuje islám), potřebu nám mazat med kolem huby.

9 0
možnosti
VV

Ano, o znasilnovani zen na dobytem uzemi uz se zminuje bible. A znasilnovani zen sovetskymi vojaky je diky bohu dnes uz vseobecne zname.

2 4
možnosti
Foto

Prima, ale tohle se děje teď u našich sousedů. Takže téma je mnohem více naléhavé než to, co se dělo dříve.

4 2
možnosti
OK

Řešit problémy, které nám doba přináší, bude možné teprve tehdy, když se přestaneme rozdělovat na sluníčka, islamofoby, fašisty, pravdoláskaře, xenofoby a další.

4 1
možnosti
Foto

V tom problém nevidím. Když se někdo vyjadřuje jako nácek, je nácek. Když někdo obhajuje protidemokratický a totalitní islám, jak ho mám tedy nazvat?

2 2
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.