Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přijdu si trochu jako v knihkupectví fantasy literatury. To je furt nějakej  kouzelník, kouzelnice, bílá a černá magie atd.  No, popravdě nevěřím v rozdělování magie na tu, či onu. Magie zůstane magií a skutečnou barvu určí až historie. Jakákoli manipulace s čímkoli a s jakýmkoli důvodem, je pouze manipulace. Myslím, že nejjednodušší je nahlédnout do zrcadla a snažit se objektivně zahlédnout skutečný obraz svého já, svých pohnutek a hloubku svých selhávání. Daniel Landa není hlupák, jen trpí mesiáškým komplexem. Je občas zábavný, ale v důsledku nic zvláštního nepřináší. Islám je náboženstvím a také se tak chová. Slučuje mnoho rozdílných osobností a rozděluje se na různé liberálnější, nebo fundamentálnější směry. Tak jako křesťanství. Paralela mezi islámem a křesťanstvím před 600 lety tu je a nedá se popřít. Takže dle mého názoru, je tu mnoho povyku pro nic. Spíše než komentovat zjevné, než obdivovat zbytečné je lepší soustředit se na sebe. Své postavení ve společnosti, najít se smysl a své místo v celku. Ne se nad něj stavět. A to platí pro všechny. Prázdné diskutování a tlachání nic neřeší. Řešení je v tom, žít svůj život odpovědně, slušně, v prostředí morální, citové a tvůrčí  integrity. Okolí to pozná. ;-)

2 1
možnosti

Chcete-li hledat, posuzovat nebo popírat paralely, pak si musíte přečíst Korán, sunnu a srovnat s učením Nového Zákona - Ježíšovým učením.

Bez tohoto budou Vaše prohlášení pouze prázdnými výkřiky.

0 1
možnosti
JS

dámo, mluvíte jak žumpa Rv

5 8
možnosti

Tahle skvělá ženská o žumpě píše - to abychom si dali bacha a nespadli do ní.

6 2
možnosti
MP

Bojovat proti islámu je naprosto zbytečné, málokdo je ochotný plivnout na víru předků, ve které byl vychován. Jako u mnohých jiných nemocí, velmi by pomohla karanténa. Imigrační politika EU se na toto vykašlala a bez jakékoliv "karantény" sem pouští kdekoho.

4 1
možnosti
ZB

Jak je to dlouho,co se tu Konvička nadšeně básnil nad Landovým koncertem a Landa byl vlastenec....za měsíc je to pryč a Landa bude skoro semlet do masokostní moučky;-)To jsou změny...

4 1
možnosti
Foto

Konvička proti Landovi moc nemluví. Naopak, Landa Konvičku nazval v pořadu Daniely Drtinové tím co napsala paní autorka v uvozovkách. Trochu mne tím otrávil, protože taková reakce mi připadá krajně nevhodná.

2 0
možnosti
MP

Beo, neznám Vás, ale s tím, co píšete, bez výhrad souhlasím. Ode mě KarmaR^

6 1
možnosti
JR

J22a40r59a 67R93a60n24k

1. 12. 2015 2:33

Pred nekolika lety, kdyz zde Beatrice bojovala za kucerave hochy a islam, byste ji tak jako my ostatni tehdy v diskusi napsal, ze hormony asi radi, hormony zrejme opet ovlivnuji, protoze ted to asi bude hinduimus. Vic nemam k lidem, kteri meni viru jako zubni kartacek, co rici a pak jeste bojuji s konvickami v jedne rade:-(

7 7
možnosti
JP

Ty jsi taky kandidát na uzavřené oddělení.

Nejdřív exhibuješ jako muslimka, teď jako protimuslimka, co dodat.

Měli by tě prohlídnout, stejně jako Landu.

Jinak, Karel Čapek napsal: kdo ztratil víru, nikdy žádnou neměl, a nemyslel tim zhrzené muslimky, které zklamal jejich velbloudář.

6 12
možnosti
BR
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.