Diskuse

Slumy v Evropě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BL

Díky za blog. Není příliš co dodat, vše je jasné.Jsme přímými svědky konce Evropy, tak, jak ji známe. Lidé, kteří vidí, že se řítíme do záhuby, jsou odkázáni na takovéto diskuze, případně nadávání po hospodách, zatímco vedení EU rozhoduje přesně proti vůli většiny obyvatel. Společnost je stále více polarizovaná, nečekají nás klidné časy..

7 0
možnosti
JP

J88a63n 53P68a44l10l59a47s

3. 5. 2015 8:34

Díky za článek, hlavně ten odkaz je zajímavý. Dojemný příběh Mr. Johna, majitele „gentle eyes“, kterému na dům spadla bomba od jeho vlády, opustil ženu a 3 děti ve věku 3-7 let, zaplatil převaděči 1 000 dolarů a dostal se až do Francie. Nyní je smutný, že neví nic o osudu své rodiny.

A ještě jedna důležitá zmínka: Při pokusu dostat se do Anglie ho vrátila britská hlídka. Tak ono to jde?

4 0
možnosti
Foto

Dobře jste to popsala R^

4 0
možnosti
MR

POPSALA JSTE TO PRESNE. Vidim to presne tak. Evropa nestacila se prizpusobit tomu co si nadrobila. Socialni pomoc drive fungovala, bylo to pro par lidi. Dnes do toho tlaci skoro vsechny inmigranty. Ne vsichni se nechaji, treba Vietnamci, Polaci nebo Ukrajinci. Ale jini to maji tezke, neodolaji.

Zde v Mexiku jsou take pristehovalci, vice nezli se oficialne uvadi protoze ne vsichni maji papiry. Ale diky zdejsimu bordelu, kde sice se papiry potrebuji na vselijakou cinnost, bere se to lazo plazo. A ti lide delaji misto aby delali brajgl.

Slumy tu jsou, ghetta ne. Coz dela naramny poradek a socialni mir. (drogove kartely jsou naprosto jiny problem, obycejnemu cloveku fuk). A ty nejnebezpecnejsi slumy zde jsou Matka Tereza oproti treba brazilskym favelam, nebo i nekterym mestum v USA.  Protoze tvrde vsichni makaji.

A Evrope to jako vzdy dopadne po dopadu. Nez vlady dokopete k poznani ze vselijake davky vse zhorsi (co by neudelali aby byli znovuzvoleni ze?), tak bude pozde.

4 0
možnosti
PS

Tedy, platí se buď neziskovkám, nebo gangům, případně sociálce na dávky.

Ovšem napsala jste článek s přehledem. [>-]Ať víme, co nás tu čeká. V řádu měsíců, ne let.

12 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.