Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po dlouhe dobe me prispevek na tema tohoto typu velice pobavil ;-D ... Tolik nesmyslu a protirecicich si veci se da najit malokde ..... Uz jen to tvrzeni o poctu "nas z IVCRN" ;-D ... Pani to zrejme odvozuje od cisel z FB ... Podle teto logiky ma dejme tomu Jaromir Jagr nekolik set tisic nebo milionu pratel, ze ;-D .... Chapu, ze se mate potrebu zviditelnovat, ale neslo by to nejak "lepe"?

2 13
možnosti

Myslím, pane Vaňourku, že to číslo příznivců IVČRN bude ještě o mnoho větší; já např. nejsem registrován. Smějete se hezky, ale až bude šária hlídka (jako v sousedním Německu) někde na české ulici zastavovat a peskovat nějakou ženu z Vašeho klanu, těch úsměvů  bude u Vás asi méně, ale to už bude skoro pozdě.

8 1
možnosti
Foto

Ale o cisle priznivcu nijak nepochybuji. Urcite se najde mezi Cechy i nekolik tisic priznivcu Hitlera ci Stalina. Jedna vec je kolik ma kdo sympatizantu a druha tvrdit "je nas tolik a tolik" .... Nesmeju se vami popisovane predstave, byt opravdu nesdilim pocit, ze by byla v nasem prostredi jakkoliv realna, ale zoufalemu argumentacnimu stylu autorky, kdy si je schopna druhou vetou rozporovat tvrzeni ve vete prvni a podobne .. cele te krecovitosti :-/

1 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS