Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P81e94t72r 86U41g19r41i92n

28. 11. 2014 18:25

Tohle je dosti tendenční počteníčko. Nicméně k jednotlivým bodům a myšlenkám: ad.1. Křesťané mají jeno přikázání - V jednoho Boha věřiti budeš!". škoda, že jsou proti muslimům velmi struční. ad.2. když jsem nechal pokřtít své děti, museli jsme s manželkou před Bohem a církví slíbit, že budeme naše děti vychovávat ve víře. No, zbylo to na manželku, ač je kovaný kufr i z mého křesťanského pohledu. ad.4. nadzvedne mě, když u nás zazvoní svědci Jehovovi! No a o těch misionářích, kteří probodávali svými meši indiány ani nemluvím. Zvěř! ad.5. autorko, jste krásným příkladem toho samého, nicméně té "naší" křesťanské kulturovíry ... A k tomu poslednímu odstavci ... ty miliony mrtvých židů, indiánů! A zavěr? Nervybírám si jen to extrémní, abych ohromil jiné. Židé, křesťané, musilmové .... jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet ... Tak asi tak!

0 3
možnosti
VS

Paní autorka tady hovoří o věcech a skutcích, které se dějí dennodenně i v západní Evropě. Nemyslím si, že by nějaký františkán dnes probodával čímkoliv svoje ovečky na misi. Máte trochu nesrovnalosti v čase.

Zkuste se třeba podívat, kolik vědců bylo členy řádu Tovaryšstva Ježíšova.  Že vy znáte možná jenom Tondu Koniáše, to je spíš na pováženou. Západní kultura je postavená na křesťanských základech, o tom se snad přít nebudeme. že ne ?

3 0
možnosti
MK

R^ Je dobře, že píšete; je to tak říkajíc od pramene. Nedejte se odradit.

5 0
možnosti
ZK

Dobrý den, Beatrice. Jako vždy velmi dobrý a věcný příspěvek. Chci využít příležitosti a pochválit Vaše vystoupení v televizi. Zase jsem se přesvědčil, že muslimové mají v důsledku své silné ideologie a propracovaného systému naprosto vymyté mozky. Ateistický Čech (což jsem mimochodem i já) vždycky těžko hledá cestu k věcnému dialogu s ortodoxně věřícími. A to se týká jak křesťanů, tak i zejména muslimů. Nakonec je z toho jen a jen rozhovor hluchého s němým. Pan Abbás snad ani nepřipouští, že by někdo byl ateista a chtěl si svůj ateismus uchovat, případně dát svým dětem šanci, aby se v otázkách víry rozhodovali až v dospělosti. Potvrdilo se mně, že pro muslimy jsme my, zejména ateisté, podřadnými tvory. Svoji nadřazenost dávají okázale najevo na veřejnosti mimo jiné i svými kroji (uniformami). Šátky nejsou jen znakem souhlasu s postavením ženy podle koránu, ale zejména znakem hrdosti na islám a výrazem jejich nadřazenosti nad nevěřícími, se všemi důsledky dle koránu. Držím Vám palce v dalším snažení. Držte se!R^

4 0
možnosti
JR

J71a68r10a 26R93a51n61k

25. 11. 2014 6:52

A kdo rika, ze vse projde v klidu? Stara se nekdo v CR o zmenu imigracniho zakona, misto pouheho mluveni o tom?

 http://www.cbn.com/tv/embedplayer.aspx?bcid=1509282970001

0 0
možnosti
PH

Kdo řiká, že burka není sexy (A pakistánci nemají smysl pro humor) https://www.youtube.com/watch?v=-LzOU6ETxI8

2 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.