Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Určitě je nás dost, komu se nelíbí, jak se v ČR saudsko-arabský islám zabydluje; jen o sobě nevíme a bude potřeba z blogové diskuse o islámu udělat věc veřejnou. Mohu mít výhrady k osobě prezidenta, ale svými posledními výroky k veřejné prezentaci v této věci přispěl.

Proto připomínám m.j. i na jeho podporu, setkání odpůrců radikálního islámu na Hradčanském náměstí u sochy T.G.Masaryka v pondělí 23.6.2014 v 17,00 hod.

12 0
možnosti

ano, cim vice se neco potlacuje tim vice to buji, proto slunickari nemohou uverit proc v eurovolbach vyhrala tzv. "xenofobni pravice". a nechapou a nechapou

9 0
možnosti

Karma, jakoby to bylo dlouhéR^.Odfláknuté to není, já to beru jako potřebu spontánně reagovat na novou událost a vždy asi není nálada napsat román. Je to ok, díky.

8 0
možnosti

Dobrý večer, zcela s Vámi souhlasím, ale jako menšina. Na mém blogu je hlasování, jehož výsledky mě zdrtily. Lidé preferují muslimy, před křesťanskými Romy. A diskuse?

1 0
možnosti

Neznám samozřejmě důvody, proč se tak lidé ve Vaší anketě rozhodli a vlastně neznám ani výsledek, ale jedna odpověď se nabízí. Řada lidí má s cikány konkrétní tuzemské špatné zkušenosti a o islámu slyší jen z rádia nebo televize; a to ještě o událostech z "dalekého" zahraničí. Toto vyjádření přináší další konstatování : veřejnoprávní média se šíření a problematice v ČR vyhýbají. Proč?

3 0
možnosti

V85i27l59é70m 84K92o33s

20. 6. 2014 22:53

Dost odfláknuté...jinak myšlenka dobrá..:-)

1 3
možnosti

Tak to neodflákni Viléme a udělej něco!!  Jsem zvědavý......

:-P

1 0
možnosti

Správně, jen do toho!R^

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS