Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BS

Jaky vas Ind Beatrice????co to vubec zverejnujete ze je vas???On spi se vsema zenama co ma na fcb,kdyby jste vedela celou a uprimnou pravdu,tak by jste nepsala takove blbosti.Podvadi vas za kazdem rohem,o vas se vyjadruje jako 'to je jen zabava'.Ja vas chapu ze jste zamilovana do nej,ale laska je slepa a obcas by jsme  se meli podivat jakeho burana veskutecnosti milujeme.Myslite si ze vas vzal do Indie to je dukaz lasky?To on vzdycky  nekam jezdi a taky ne vzdycky sam;-D.Beatrice, nepiste o nem  kdyz  neznate  pravdu.Proste lide se tomu smeji a vy vypadate jako velice hloupy clovek.Dejte tomu cas a zmenite svuj nazor.Ne vsechno je pravda co on vyklada o sobe:-(.

1 0
možnosti
IH

I91r78e58n94a 43H66r33u77b98á

18. 2. 2013 10:13

Tak nevím, zda byl Landa nácek. A vy zda jste byla opravdová muslimka - podlem mě ne. Nosit hadru na hlavě nestačí. Vzhledem k tomu, že jste prokoukla, tak jste opravdová muslimka nebyla. Opravdoví muslimové jsou fanatici, kteří se obrátit nedají.

4 0
možnosti
Foto

V72í86t 64H13a78s37s81a19n

12. 12. 2012 10:26

Váš článek je velice hloupý. Buďte tak hodná a vysvětlete tomu Vašemu Indovi, že kdyby tu býval žil před 20 lety, tak by od landových soukmenovců pravděpodobně dostával pořádnou nakládačku týden co týden.

3 6
možnosti
VD

Jistě, neměli nic lepšího na práci, než bít Árijce. On je z nejvyšší kasty a je bílý. Je to Árijec v tom původním slova smyslu.

Možná ještě více Vás překvapí, že znám několik fanoušků Landy, kteří se veřejně hlásí k židovskému původu.

4 0
možnosti
BO

Jeune fille .. Combien hypocrisie en lui-même quand même propre?

1 1
možnosti
BO

Jeune fille .. Combien hypocrisie en lui-meme quand meme

propre?

1 1
možnosti
BO

Tady je živo jak v posteli frigidky. To vědí, milá dámo, jednou profláklej nácek dycinky nácek a jednou profláklá arabská matrace.. Ostatně on ten hinduismus se zase tolik od toho islámu neliší... akorát, že jim holt tolik neplatí svět za petrolej a tak nemají takovou možnost sapíků do každý rodiny... ;-DR^

3 3
možnosti
VD

Ještě by mohli napsat, že Tvůj Ind je vlastně Árijec v původním slova smyslu...

1 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.