Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

czechmuslimah

7. 9. 2011 19:54
dalsi clanek

ktery je dukazem ze jste vlastne podstatu islamu vubec nepochopila! k islamu jste prisla diky manzelovi takze jste byla muslimkou asi jen jako vidte? manzel je fuc tak se dal pretvarovat nemusite ! alhamdullilah! tim jak se vyjadrujete o prorokovi Mohamedovi jste klesla hluboko, ale o tom vam asi jde, cim hloubejs tim lip, aspon se zalibite tem, kteri vam k tomuto clanku gratuluji..

0 0
možnosti
BR

radobea

8. 9. 2011 9:53
Re: dalsi clanek

No to je jasný.Úplně s Vámi souhlasím. Budu se smažit v kufarském pekle - až tak nízko jsme klesla od předpalených vstupenek do ráje, protože nevidím ty nádherné krásy a vůbec nedosahuji alláhových výšin.Njn,muslim je muslim, já jsem jen  ten kufarský odpadlický  odpad,který je úplně slepý a hluchý,a zbloudilý a nevidí ty krásy alláhovy. Alláhova láska je totiž úplně bezpodmínečná ,a vůbec lidi nerozděluje a proti sobě nepoštvává. Jen já jsem tak nízko, že to prostě nevidím.

0 0
možnosti
C

Camino.

31. 8. 2011 23:57
Pro nick proctonejde, netvrdte, ze je "badatel" :-))))

Yaşar Nuri Öztürk (June 22, 1951 in Sürmene, Trabzon) is a Turkish theologian, lawyer, columnist

0 0
možnosti
VK

egypttwo

29. 8. 2011 22:25
moc pěkný článek

karma sR^R^amozřejmě.

4 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

29. 8. 2011 22:41
Re: moc pěkný článek

vy budete chválit vše co je proti muslimům, i kdyby to byla ta největší blbost na světě.

3 0
možnosti
AY

proctonejde

29. 8. 2011 21:49
Radoso

mohla bych te o neco poprosit?  prosim k tomu slovu "islam" mohla by jsi pridat privlastkek bud Arabsky nebo Wahabisticky? Nebo psat o "lidma znetvoreny islam"..... pises totiz o islamu vesmes "arabskem" tedy o islamu jak jej praktikuji a jak jej znetvorili Arabove.....  chapu, ze namitnes, ze i Turci vesmes praktikuji podobny "islam" s tim se neda nesouhlasit..... jenze ne vsichni!  Problem je v prekladu... ze je malo lidi kteri umi prekladat z turectiny do cestiny.... a tak nemas sanci si precist knizky od cloveka kterej jiz pred 30 lety zacal vytykat immamum co delaji spatne a po tech 30 letech tedy dnes mu vsichni zacinaji pritakavat ze ma pravdu :o))) Jmenuje se Yasar Nuri Ozturk a jiz 50 let studuje islam a hlavne Koran..... na youtube je hodne videi s jeho nazorama, ale bohuzel v turectine... ale mozna najdes neco i v anglictine? Nevim nepatrala jsem.... :-)

0 0
možnosti
BR

radobea

29. 8. 2011 21:57
Re: Radoso

A můžeš mi říct, co to je ten správný islám? Nebo usnat chceš říct, že sunnu  a korán Arabové zfalšovali.? Tyhle pohádky o tom "správném"a "nesprávném" islámu mě dojímají. Islám je jen jeden, a jen život Muhammeda mluví za vše.

4 0
možnosti
V

vytrvalost

29. 8. 2011 21:45
No jo

manžílek se s ní rozešel, tak si musí plivnout na co nejvíc s ním spojených věcí.

je zvláštní, že ono "procitnutí" přišlo po rozchodu s ním.

3 0
možnosti
BR

radobea

29. 8. 2011 21:47
Re: No jo

Je zajímavé, jak o mém osobním životě máte lepší informace, než já sama. A  odkdy je pravda "pliváním"?

3 0
možnosti
II

izak__

29. 8. 2011 21:38
pravdu ma ta zena

pod tohle se 100% podepisuji.

Jenze holka zapomina na jednu vec, uz vidim Nemce, jak po zkusenosti co se stalo po 2 svetove, ci Polaka, mozna i Cecha, jak sklopi hlavu a nebudou bojovat, aby se pak nedivili, ze pokud se pokusi zmenit ustavu a obrat je o jejich prava, ze nezacnou bojovat, pak ovsem zacne peklo rovnajici se pogromum na zidy, nebot pogromy nebyly dusledek nejake nenavisti k zidum, ale ze s nich meli strach.

Takze az donuti moderniho clovek ke strachu, kdy diky internetu nejaka fobie nehrozi, tak ovsem bude bojovat bez pochybnosti a nebude to hezky pohled, zde plati Japonske, radeji padnu, nez byt zotrocen.

3 0
možnosti
PA

Pickup Anddropoff

29. 8. 2011 21:04
Umirneny muslim je takovy, ktery islam flaka

Proste podle toho nezije a je mu islam jedno. .... A ted jeste pohadku o Arabovi, ktery si vazi zivota.;-)

4 0
možnosti
O

Ottis

29. 8. 2011 21:26
Re: Umirneny muslim je takovy, ktery islam flaka

Je to pak ale stále muslim?

0 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

29. 8. 2011 19:25
Mám radši radikální muslimy

Jsou lepší cíl.

3 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

29. 8. 2011 19:18
No tak samozřejmě že všechna náboženství a ismy

umírněné podoby mají. pro vysvětlení je třeba rozlišovat ideologii a režimˇ/živé náboženství. Ideologie je jakýsi rámec. pak je zde už režim, který se tímto rámcem nějak řídí, ale tvoří ho lidé. Různí lidé  vidí cíle onoho rámce různě, k jejich dosažení používají jiné prostředky. A pak je zde otázka do jaké míry usilují o dosažení cílů ideologie a do jaké míry svých vlastních cílů.

Navíc ideologie není v čase neměnná. Jak do ní přicházejí další myslitelé a její nositelé, tak nejenže se mění, ale často se rozštěpí na několik směrů. krom toho je v každé zemi ideologie do jisté míry přizpůsobována místním zvyklostem a tradicím.

(Srovnejte stalinismus, maoismus,  s tím co bylo u nás v 80. letech)

0 0
možnosti
Q

QWERTOP

29. 8. 2011 18:10
Islám

je Zlo v krystalické podobě. Je to vetřelec, který napadá hlavně mozek a ničí svého hostitele, který pak ničí všechno a všechny okolo sebe. Dokonce i své blízké a příbuzné. Je to mor této planety.

4 0
možnosti
II

izak__

29. 8. 2011 22:00
Re: Islám

Mimochodem pouzivaji k tomu sektarske metody ovladani mysli, je to velmi ucinne na ty, kteri se proti tomu neumi branit, clovek tam prijde a donekonecna mu opakuji to same dokola, rika dokola svji mantru a pravdu, rikaji tak dlouho, az v to uveri, pak meze byt treba 20let v pohode mimo, ale nekdo prijde, spusti to co ma v podvedomi a pujde delat pro islam cokoliv. Budhisti uci tuhle metodu k samozdokonalovani, nesmi byt pouzita mistrem, jen zak ma pravo tuhle metodu pouzit sam na sebe.

Kazdopadne islam je v CR zakazany: 1) je to sekta, nebot za odejiti se tresta smrti, porusuje ustavu, zakon i listinu prav a svobod. 2) hlasa nabozenskou nenavist a nesnasenlivost, je to klerofasizmus, ktery nenavidi vsechny ostatni viry, v CR je ovsem svoboda vyznani v ustave, ale pozor, neplest si svobodu vyznani s porusovanim zakonu, kazda cirkev konci tam, kde ji vymezuje zakon. 3) podnecuje k utoku na jednotlivce a skupini, podnecuje k trestnemu cinu a dale schvaluje trestny cin, coz je v CR trestne

4 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.