Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mokasina Alan

14. 12. 2010 12:16
ještě jednou

jedna dobrá rada: prostě o islámu nepište, neupozorňujte na něj a pokud tak jen v kontextu místa a situace (například akademická půda), taktně a citlivě vzhledem k pověsti islámu a zvykům jiných a vyhnete se snadno všem potížím a odporu. Je to asi jako když jde člověk na ples, panují tam určitá společenská pravidla atd, takže tam člověk nepřijde v trénýrkých, aby propagoval sport a ještě k tomu nepopulární. Nesnažte se vykreslovat islám jako ideální, s tím počkejte, až se vypořádá se svými nedostatky a distancuje a očistí se od nich. Do té doby nebude evropany většinově vnímán jako "lákavý životní styl".. dobrá rada věřte mi

0 0
možnosti

Honza_Z

14. 12. 2010 10:16
Krásně řečeno a predlozeny fakta nevtiravoua slusnou formou

Xenofobové ze zmíněné stránky by se mohli nad sebou zamyslet, pokud je to nebude moc bolet. A jinak slečně či paní Béatrice Radosa přeji mnoho dalších takto výborných článků a věřte, že jen díky internetu je většina lidí jako ti na té stránce

Islám v České republice nechceme tak otevření a rádi se projevují. Kdyby jste je potkala na ulici, ani si jich nevšimnete, jestli tedy vůbec vylézají ven.... Bohužel společnost v tomto dost degraduje a pokud budeme doma vysedávat, bude z nás čím dál více méně společenská osobnost, jelikož se tito lidé užírají svou samotou. A mindráky si pak řeší přes net.

0 0
možnosti

Korytnaačka

12. 12. 2010 16:18
Proč používáte modelku, místo své fotografie?

I jméno jste ukradla! 8-o http://goo.gl/PnxT4 8-o

0 0
možnosti

Korytnaačka

12. 12. 2010 15:34
Milá muslimko

"Kdo veřejně hanobí některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta. Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nejméně se dvěma osobami, nebo tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem."

My, příslušníci národa českého, podáváme na vás trestní oznámení.R^

0 0
možnosti

paul369

11. 12. 2010 14:12
Výborně Beatrice,

konečně se na něčem shodneme. V zemi, jako je tato, v zemi, kde je tolik inteligentních a kultivovaných lidí, Vám demagogům pšenka nepokvete. 90% z nás občanů vás tady nechce a pevně věřím, že to tak zůstane i nadále.[>-]

0 0
možnosti

ksatrija2

11. 12. 2010 20:07
Re: Výborně Beatrice,

R^R^R^

0 0
možnosti

Soininen

11. 12. 2010 2:54
Děkujeme

Vám jménem všech protiislámských a vůbec všech antitotalitních uskupení ať už na sítí či politických, občanských a jiných uskupení které vyjadřují smýšlení občanů v duchu nejlepších tradic ČR. Lepší reklamu jste pro nás jako celek nemohla udělat, a bylo to zcela zadarmo. No a to jsme si mysleli, že po těch krocích našich adminů, z kterými jsem se já i mnoho lidí z našeho uskupení zcela neztotožňovaly, bude výsledek zcela opačný. Vy jste tomu ale nasadila, takovou korunu, že veškeré ambice některých zdejších muslimů poslal do říše utopie. No a to to zprvu vypadalo na pořádný malér který nám pokazí jméno, nyní se se dá reálně předpokládat že, ztráty několika mála případných členů budou bohatě vynahrazeny přísunem nových sympatizantů, což je evidentní zisk. Naopak pro vaše sympatizanty a vás samotné, je to úkrok zpátky. Samozřejmě už jsme, se postaraly aby váš Blog získal tak nějak na popularitě i mezi méně informovanou veřejností, což je dobré pro společnost obecně. Peace!!!

0 0
možnosti

hanah7

11. 12. 2010 13:17
Re: Děkujeme

R^;-D;-D. I já si myslím, že mladá paní Boženka alias Béatrice Radosa a slečna studentka Jíchová pro nás dělají opravdu hodně a že díky těmto dvěma dobrovolnicím (stále si myslím, že jejich texty jsou kolektivní prací muslimské komunity v ČR :-/), se dozvídá česká veřejnost, jaké hranice IQ stačí dosáhnout, aby se Čech stal muslimem... 

0 0
možnosti

Erides

11. 12. 2010 2:37
Radoso, co lžete o nějakém zveřejňování vašich fotek na fb?

Nikdo žádné vaše fotky na fb nezveřejňoval, zveřejněn byl pouze odkaz na váš FB profil (zveřejnil jsem ho já btw ;-) ), nic víc nic míň. Příště by neuškodilo méně té takíje.

0 0
možnosti

Niktor

11. 12. 2010 3:38
Re: Radoso, co lžete o nějakém zveřejňování vašich fotek na fb?

Hele, Yokino, nevopruzuj a di si konečně naštudovat, co je to takíja, už sem vám to tam vysvětloval několikrát...

0 0
možnosti

veš na pleši

10. 12. 2010 20:08
Ale ale, další bytost,

co si myslí, že konverzí k islámu se stala předním odborníkem na tento a všichni ostatní jsou prostě nízké inteligence a rasisté, pokud si dovolí nebýt islámem nadšeni? Milá dámo, kdybyste dělala to, co na islámu tak oslavujete (věnovala se rodině, Bohu a své duši) a nepsala naivní "osvětové" články na blogu, kde se nedá čekat nic jiného, než pobavená a podrážděná reakce, nemusela byste se teď tady čílit a chrlit další a další články, každý následující horší toho předchozího, a ještě si nedáte říct. Jsem zvědavá, kam až to dojde. Viz Diartová, co už plodí taky jen osobní a uražené blogy chatrnou češtinou, platí to samozřejmě pro Jíchovou atd.

Mimochodem, označovat v případě islámu či jiných náboženství něco za pravdu a nepravdu a postihovat kritiky výrazy jako rasista a fašista apod. je velmi odvážné, islám a další víry a vyznání coby sociální konstrukty (je mi jasné, že pro své vyznavače je to úplně jinak) nejsou exaktní věda jako chemie a každý tam může najít přesně to, co chce a

0 0
možnosti

veš na pleši

10. 12. 2010 20:13
Re: Ale ale, další bytost,

běda oponentovi, když bude tvrdit, že to tak není? Ty důkazy, co požaduje Jíchová, jen dokazují nesmyslnost takového požadavku a také nedostatek patřičných znalostí dotyčné osoby. Vážená, Vaše víra není nic jiného, než zase víra a nic jako důkaz tam není možné a diskuse bude vždy zcela akademická. Nemluvím teď tady o reálném životě a skutcích.

0 0
možnosti

Lady Gwendolyn

10. 12. 2010 19:42
Seznam laskyplnych muslimu zde na Idnes

Lucie Jichova

Aisha Berrouche, byvala Lenka Najmanova, pak Aisha, pak Berrouche

Lucie Kamesova

Sonicka Diartova

Beatrice Radosa a Halima Ibrahim (fake?)  a to nej na konec Lukas Bambulah Lhotan, seznam neni uplny, par jich vypadlo ze hry, ale kazdopadne doporucuji pro obveseleni. FB nemam a nehodlam si zrizovat kvuli diskusi s Bozenkou Raduzovou. To same plati pro Jichovou, na FB diskutuje, na Idnes nema odvahu? Ano, na diskuse jiste pisi lide, kteri casto nemaji platne argumenty, ale vseobecne se da rict, ze islam v CR takovy jaky je ve zbytku, by chtel jenom blazen, protoze to jenom dela problemy a nemuzete poprit, ze islam je nabozenstvi sirene ohnem a mecem, nabozenstvi, ktere za sebou zanechava hromadu mrtvych tel. Samozrejme, nabozenstvi miru, to se rika, aby se ukazalo, jak maji muslimove smysl pro humor?

0 0
možnosti

isabell

10. 12. 2010 19:47
Re: Seznam laskyplnych muslimu zde na Idnes

R^ muslimové smysl pro humor nemají, (klíďo budu paušalizovat, poznala sem jich mraky), natož pro satiru, nebo ironii ;-)

0 0
možnosti

proctonejde

10. 12. 2010 18:33
Nechapu vas?

muj prispevek se nevztahuje k clanku ale spis k vasemu chovani... opravdu premyslim o tom... proc kdyz jste ochotna diskutovat na FB proc nediskutuje zde pod vasim vlastni blogem?? A proc radeji diskustuje nekde u "cizich"?? Ja jsem pod fenomen FB nespadla takze si vase odpovedi precist nemuzu.... a kvuli tomu se me prihlasovat na FB nechce.... ale byla bych moc rada, kdyby jste diskutovala ZDE!!! Pod vasim psanim, vasima nazorama..... mimo tech nelibivych prispevku mate tady totiz vcelku velmi zajimave otazky a me by zajimala vse reakce! Pokud totiz chcete aby vas lide brali vazne tak musite se k tomu pricinit!! Respekt se neda koupit respekt se musi ziskat!!

0 0
možnosti

Lady Gwendolyn

10. 12. 2010 19:35
Re: Nechapu vas?

R^ presne, travi hodiny FB, ale tady neodpovi na nic. A profil teto muslimky v satku a minisukni s obrimi nausnicemi a cigaretou v kabelce je tez zajimavy. Takove duchovno a salonni islam v bavlnce Ceska?

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.