Jsem slunko, a vynikám svojí logikou.

Je pro nás naprosto normální, že na letištích procházíme kontrolami, musíme splňovat mnoho bezpečnostních opatření, a předkládáme svoje doklady, i když se pohybujeme v rámci EU.

Teroristé přeci nebudou cestovat po zemi, vzduchem je to rychlejší. Kdo by se plahočil po zemi. Těch pár milionů lidí co si to brázdí hranicemi EU jako nějakým průchoďákem, není přeci nic nad čím bychom se měli znepokojovat. Hlavně že hlídáme vzdušný prostor. A to tak, že stejně občas nějaké to letiště vybouchne.

Také je zajímavé, když se skloubí dohromady pocit méněcennosti a nadřazenosti. Nemyslete si, že Angláni doma nechtějí muslimy. Oni naopak nechtějí nás východoevropany. Tsssss, jak si to můžou vůbec dovolit. Musíme jim to zatrhnout, jak vůbec mohou svobodně někoho ve své zemi nechtít? Jsme v našem českém elitářském rybníčku, tak je také označíme za burany ( protože jak se jedná o burany, tam už žádná demokracie neplatí, a měla by se zpochybňovat) a o to víc budeme i u nás prosazovat, aby všichni příjímali všechny. Když budou mít rádi muslimy, snad budou mít rádi i nás čecháčky.

Svoboda a bezpečí v EU je stěžejní hodnota, kterou musíme chránit. Lidé by měli svobodně brázdit po EU, protože na hranicích vytahovat občanku, aby během pár vteřin prošla kontrolující mašinkou , to je děsný vopruz. Na letišti to bolí míň. A navíc, ještě by se mohlo zjistit, že nějaký budoucí Evropan z Eritreje ještě takovou občanku nezískal. A to není fér. Mohl by se cítit vyčleněně. Za to ale máme nové vychytávky moderní doby. Armádu na každém rohu. No musíme to tu hlídat, abychom měli alespoň trochu bezpečný průchoďák. Na náměstích, v nákupních centrech, u památek. Je to takové multikulturní obohacení, například v Indii je normální už mnoho let, že kvůli terorismu vás skenují i v nákupních centrech. Ve jménu svobody a bezpečí bychom to měli zavést i u nás.

Demokracie je základní hodnota, kterou bychom měli chránit. Rusko je nedemokratické a fuj, Čína je nedemokratická fuj, Saudská Arábie je islámská, takže neeee, ta je supr čupr, stejně jako všechny Pákistány, Afghánistány… No a Turecko s Erdoganem je vůbec nejlepší. Tak nemají tam ti novináři psát protirežimový blbiny, pak by je hodný strýček Erdogan určitě do vězení nezavíral. S čím ale musíme zatočit? Se všema buranama a plebsem Evropy, protože ti nám ničí naší jednomyslnou demokracii. A ještě jsou v přesile a volí si Zemana a Brexity a vůbec… To se musí zpochybnit a s buranama zatočit, a jasně jim dát najevo, ať drží hubu a krok a nemotají se do záležitostí nás elitářů, růžových hraběcích punkerů, přijímačů, zástánců evropského řádu s Bruselskou centrálou. Protože jakmile ta centrála není Moskva, tak je to vždycky jenom úžasný.

Autor: Béatrice Radosa | středa 29.6.2016 12:38 | karma článku: 28,58 | přečteno: 1201x