Xenofobní sluníčkáři

Sluníčkáří jsou xenofobní. I když ve jménu "dobra" konají zlo, je to stále jenom zlo. Anebo jsou opravdu blbí, či to dělají schválně. Těžko říct. 

Někdy mě až zaráží elementární neznalost našich slunek ohledně těch, kterým prý rozumí, zachraňují a vítají. Vůbec je nenapadá, že lidé z různých částí světa mají naprosto rozdílné vnímání světa a reality, a že prostě si vše nemůžeme vykládat z hlediska našeho západního smýšlení. Tito lidé pochází z naprosto rozdílných oblastí kulturně, sociálně a nábožensky. A všechny tyto tři faktory jsou ty nejdůležitější, které formují člověka, jeho vztah k sobě samému i svému okolí.

Neumí si představit jakým agresivním a nebezpečným ideologiím jsou někteří lidé nuceni podléhat. Ostatně proto se islám rozšiřoval tak rychle a efektivně. Tímto tlakem proházely a stále prochází všechny komunity co za 1400 let existence islámu, přišly s touto totalitní ideologií do styku, včetně Evropy. Navíc, nikdo nikdy nemůže popírat, že i blízkovchodní křesťan pochází z jiného kulturního okruhu, a i přes křesťanstké vyznání, jeho rodinné vazby a vztahy s lidmi fungují poněkud jinak, než u nás na západě. Xenofobní je ten, co si neuvědomuje tento fakt, a všechny lidi chce nacpat jen do jediného mustru západního způsobu myšlení.

 

1. Tím, že chceme pomáhat spíše pronásledovaným menšinám v muslimském světě, než muslimské majoritní společnosti, se neprojevujeme jako xenofobové ani necitové. Od samotného vzniku islámu, už za života Muhammeda, nemuslimové byli pronásledováni a nuceni ke konverzi. Je tu ale jeden základní rozdíl. Blízkovýchodní křesťan, i přes rozdílnou mentalitu, nemá v náplni náboženství dobývat celý svět islámem, protože sám Alláh slíbil, že jednoho dne bude celý svět islámský. A to je základní kritérium, na kterém by se měla stavět migrační politika.

 

 

2. Jak se rozezná umírněný muslim od neumírněného? Už samotný fakt , že něco musí být umírněné, aby to mohlo být akceptovatelné, je dosti úsměvný. Nevím proč stejně nemáme zaběhnuté i slovní spojení „umírněný buddhista“ či „umírněný křesťan“. Umírněný muslim se od neumírněného bohužel rozezná dost bledě. Už jen tím, že každý za tím může vidět něco jiného. Někdo se může považovat za umírněného, protože část sharie ohledně například trestů v trestním právu se mu zdá přehnaná, ale například potají má doma další dvě manželky, a bere jako povinnost, aby žena chodila zahalená. A nebo to může mít zas naopak. Nezahalené ženy, ale sekání rukou je ok. Kde je tedy ta hranice mezi umírněností a neumírněností? A pokud je islám tak úžasnej, proč více než půlka islámu je v rozporu s úplně základními západními hodnotami? Navíc, neustále poslouchám všude jak komunita muslimů v ČR je mírumilovná. Přitom naprosto běžným názorem českých mešit, který se snažili nahustit i do mě – demokracie je neslučitelná s islámem, boží zákony jsou nadřazené světským zákonům, mám dávat přednost muslimským přátelům před nemuslimskými, když mě někdo z komunity potkal s nedostatečně zahalujícím hijabem, hned jsem to slízla, už odmala indoktrinují děti, zakazují pohádky kde jsou do sebe zamilovaní princ a princezna, zakazují hudbu a spousty jiných projevů neislámské kultury. Přesně ty muslimky co na veřejnosti mluví o svém štěstí v islámu, tak znám jejich životy z pozadí, kdy svého manžela vidí jednou za sto let, což je ještě lepší varianta, pač když je doma, tak je manžel mlátí. Řeší, zda nemá někde nějakou další manželku atd. Ano, na špatného partnera člověk občas narazí. Jenže ve zdravé společnosti agresivní partner má být potrestán. V islámu je to přesně naopak. Ženy nesmí o svém manželovi špatně mluvit, musí být trpělivé a vše snášet, navíc mají strach aby nepřišly o děti. A nebo občas je i příběh naopak, poněkud úsměvnější, kdy naše česká Anča si vezme docela fajn arabskýho Ahmeda. No ale Anča je přeci pilná dívka, chodí pravidelně do mešity, o islámu se vzdělává, a nakonec je to ona, co svého vcelku liberálního manžela muslima zamuslimovává, protože přeci chce mít manžela dobrého muslima. A úplný vrchol blbosti ze strany naší společnosti je, když muslimky jako třeba Romana Červenková, která veřejně tvrdí, že nenošení hijabu je porušování islámského přikázání a schvaluje tresty typu kamenování a sekání rukou, označují za ty umírněné muslimky. Jen budiž pro ní plusem, že mluví upřímně, přesně tak, jak se má správný muslim dle islámu chovat a svět vnímat. Pokud jí představují jako tu umírněnou muslimku, tak jak nám k sakru mohou tvrdit, že je v pořádku čekat s otevřenou náručí na sta tisíce dalších stejně umírněných muslimů jako je ona?

 

3. Pokud je v Evropě tak bezpečno a máme tu samé hodné umírněné muslimy, jak je možné, že exmuslimky jako Hirsi Ali nebo Sabatina James nemohu bez ochranky vyjít na ulici. Jak je možné, že je pro ně nebezpečno i na našem kontinentu. Jak je možné že Wilders musí mít ochranku. Jak je možné že mnoho exmuslimů je v ústranní, skryvá se, a o svém odchodu o islámu se bojí mluvit i v Evropě. A že mám mnoho takových exmuslimů kolem sebe, protože kontrola z ambasády, protože kontrola krajanů a rodiny. Ono to může začínat nevinně, třeba tím že při ramadánu si jdete vedle do krámku koupit cigára a sandwich, a prodávající muslim se pozastaví, jaktože jíte a kouříte, když máte držet půst, a končit to může tak, jak už mnoho exmuslimů skončilo. Smrtí.

 

 

4. Zasraný Hatefree a jim podobní ( a teď už se Radosa opravdu nasírá a nehodlá se i po několikátém přepisování a snažení se používat „jemnější" výrazy, více krotit), který dělají ze sebe multikulturní specialisty, přitom to jsou retardovaní a vyloženě zlí dobroserové, co nikdy v životě nečelili žádným závažným problémům, utlačováním svobody, a nikdy v životě si nepředstvili, že jistá místa na světě fungují úplně jinak. Dělají všechno proto, aby tohle zpátečnictví a totlita byla i u nás, ale jen naruby, pod zástěrkou nucené tolerance. Naprosto sprostým manipulováním se snaží přesvědčit, že například i Hatem Berrezouga je šílený xenofob. Hatem Berrezouga totiž bohužel měl to „neštěstí“, že svou zemi a lidi ze svého kulturního okruhu zná lépe než dobroserové, a ještě jeho daleko větším neštěstím je, že na rozdíl od dobroserů, myslí kriticky, logicky a je to slušný člověk. A hlavně na rozdíl od nich, má neskutečnou odvahu. Hejtfríťáčtí dobroserové, co všechno znají a vědí, dle všeho cestují po světě jen prstem po mapě, a nebo možná vždy jen zůstávají v těch sluníčkových areálech, je jedno jestli typu přímořských letovistek, a nebo nucených areálech v Saudské Arábii. Že potkávali jen zlomkové procento pohádkově bohatých a na západě vzdělaných muslimů na drinku v Burj Al Arab Jumeirah, a podle toho si vytvořili zkreslený pohled, takhle je přeceňovat opravdu nebudu. A já vám říkám, já to takhle nenechám. Já nehodlám dopustit, aby svými seznamy „xenofobů“ ohrožovali Hatema, a nebo kohokoliv jinýho. Nehodlám dopustit aby exmuslimové nejenom že se museli bát svých bývalých spoluvěrců, ale musí se bát i našich západních bezpáteřních udavačů. Kteří jsou buď neskutečně blbí, a nebo neskutečně zlí. Jenže ani zlo pácháné z blbosti není menším zlem. A hlavně dobroserové si absolutně neuvědomují, že právě lidé jako Hatem, jsou nadějí pro svou komunitu a svojí zem. Tohle jsou lidé co mohou ledasco zlepšit, a pomoci tak svým vlastním lidem , co jsou obětí zhoubné ideologie a politického systému. Tohle jsou lidé, kteří potřebují naší maximální podporu. A tak vypouštím do světa, že už existující projekt exmuslimové.cz ještě rozšířím, a doufám , že začne fungovat ještě o něco více mezinárodně a spojí všechny lidi dobré vůle, co chtějí svět lepším, bez zpátečnictví, tmářství a totality. Doufám, že sdruží co nejvíce exmuslimů a liberálních muslimů ( tak jak sebe nazvat jinak v muslimské zemi, když pokud řeknete že jste exmuslim, tak vás čeká věznění či smrt, a dokonce i za to být liberální muslim vás čeká věznění a bičováni jako například Raifa Badawiho), a že tito lidé z celého světa nakopou všem západním dobroserům prdel. A my pomůžem nakopat prdel jejich imámům a oligarchům.

.

 

 

 

 

Autor: Béatrice Radosa | pátek 6.11.2015 0:56 | karma článku: 48,45 | přečteno: 23554x
  • Další články autora

Béatrice Radosa

Už nemáme Blok proti islámu.

30.5.2016 v 15:07 | Karma: 37,02

Béatrice Radosa

Islamismus je BLBOST

4.12.2015 v 13:50 | Karma: 41,69

Béatrice Radosa

Moji Cigáni mi rozumějí

27.7.2015 v 22:39 | Karma: 23,05

Béatrice Radosa

Depersonalizace burkou a nikábem

19.6.2015 v 22:20 | Karma: 39,82

Béatrice Radosa

Islám proti mužům

18.6.2015 v 11:59 | Karma: 38,18
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.