Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Můj večer na stránce Islám v České republice nechceme

I já jsem zavítala na tyto stránky na facebooku. Dostala jsem informace, že tam uveřejnili mojí fotku, kterou objevili na mém FB profilu a uveřejňují mé články. Tak jsem se tam podívala. Z recese jsem jim tam rovnou přidala aktuální nový článek, aby třeba nebyli pozadu, a abych jim ušetřila alespoň trochu práci, v jejich hledání všeho, kde je slovo islám, muslim, Soňa Diartová, Lucie Jíchová, nebo mé jméno.

Hned mi začaly chodit nějaké dotazy. Ze začátku, plna idealismu, že přeci jsme v zemi, kde jsou vzdělaní a kultivovaní lidé, jsem ochotně na vše odpovídala. Je také pravda, že nejdříve se ozývali poměrně slušní lidé, u kterých jsem naprosto respektovala jejich postoj, protože jednali slušně a dala se vést debata bez urážek a na úrovni. Po chvíli se bohužel všechno změnilo. Náhle jsem zjistila , že tyto stránky se spíše hemží xenofoby, rasisty a pologramotnými lidmi.

Takže jsem se zhruba dozvěděla:

- Muslimové jsou rasisti, protože zahnali Židy do moře. Tuto slečnu, specialistku před dějiny a islám, jsem jemně upozornila, že jestli má namysli událost, kdy Židé utíkali  Rudým mořem před egyptským faraonem, a Bůh jim otevřel moře, aby jím mohli projít, tak v té době nebylo ani Křesťanství, natož Islám.

- Pak pán, který se stále oháněl demokracií mi řekl, že i když mám české občanství a narodila jsem se zde, jestli vyznávám islám, tak tady nemám právo žít. Pána jsem upozornila, ať si pojem demokracie pořádně prostuduje, aby nebyl pro smích. Že tyto jeho výroky nejsou slučitelné s Listinou základních lidských práv a svobod.

- Že Židé a Muslimové jsou jedna banda, že se jim nedá věřit a jsou největší zločinci. Později ten samý  člověk napsal, že mezi islámem a fašismem není rozdíl. Po pravdě, na to jsem nic neřekla. To mluví samo o sobě. A každý průměrně uvažující člověk si udělá úsudek sám.

-  Že nic o islámu nevím, kdežto oni jsou velcí specialisté. Podle nich totiž ani nic nevědí naši největší specialisti přes arabistiku a islamisté a jedni z našich nejlepších profesorů. Proto asi pan Kusák chce podat  na váženého pana profesora  Kropáčka trestní oznámení. Pan Kusák si totiž myslí, že je specialista přes vše, ani nemusí nic studovat a problematikou se zabývat. Takže rada pro příště:  Pokud chcete sehnat seriozní informace ohledně islámu, navštivte tyto stránky. Banda rasistů a xenofobů vám ty správné informace určitě zprostředkuje, a ani nemusíte ztrácet čas čtením odborných publikací, třeba od pana Kropáčka.

- Že jediní správní muslimové jsou ti, kteří následují extrémní wahabismus. Také si myslí, že v Saudské Arábii jen proto, že tam leží Mekka a Medina,  jsou ti správní muslimové, kteří mají jít příkladem ostatním. Asi zapomněli, že je tam plno úchylů a homosexuálů (ostatně co jim zbývá, když průměrný muž s průměrnými výdělky, prostě nemá na to, aby si vzal ženu, předmanželský sex je zakázaný a ženy si tam manželství pletou s obchodem), navíc v podstatě jsou rasističtí k jiným Arabům (nedovolené sňatky s nimi atd.), což už samo o sobě je v rozporu s Islámem.

- Že vážená Krásná Neznámá (bývalá muslimka – wahabistka, mezi muslimy všem známá osoba), byla asi velice zakomplexovaná a sebe nevážící se dáma. Která když zjistila, že i když bude natáčet pořady pro ČT o islámu a hrát v jistých divadelních představeních, že jí nebudou muslimové uctívat jako boha. Tak přeběhla do opačného tábora a založila tyto stránky, tak na sebe strhla větší pozornost a více ze sebe může dělat hrdinku. Také jsem se dozvěděla, že vzhledem k její zakomlexovanosti si musela dokázat, jak všichni muži ji chtějí a milují a by si zlepšila mínění sama o sobě.  Přímo napsala:

„Jíchová, o víkendu se vyfotím a dám si fotku na FB. Spokojená?

Jen asi budu mít plný vzkazník těch, co se se mnou budou chtít seznámit, jako třeba dnes ráno v tramvaji:-( asi 20 let kluk, který si myslel, že mi je taky dvacet. Chjoo.“

  „Je mi 31. Ale "balí" mě hlavně mladí kluci...si pamatuji, když jsem čekala dítě, že mi jeden klučina hádal 17 a ne 27:-) a teď klidně pukni.-))“

 

Já této dámě přeji hodně štěstí a hlavně doufám, že konečně dosáhne spokojenosti a svého vytouženého sebevědomí. To je totiž jedna z nejzákladnějších věcí, které člověk potřebuje pro spokojený život - sebelásku a zdravé sebevědomí.

Mohla bych pokračovat i s dalšími výroky těchto lidí, to by ale vyšlo na dalších milion článků.

 

Většina lidí z těchto stránek se schovává za své přezdívky. Neodvažují se vystoupit veřejně se svým názorem a pod svým jménem. Většina těchto lidí píše do diskuzí pod články jak paní Diartové, Jíchové a mě, tak i pod články nemuslimů jako třeba slečně Katarině Maruškinové a jiným. Jakmile zjistí, že už víme o koho se jedná, ihned si změní přezdívku. V tom opravdu musím pochválit pana Kusáka, který jedná alespoň pod svým jménem. Jinak pokud chcete nějaké bližší informace ohledně něj, můžete je najít třeba tady:

 http://www.volby-cr.cz/news/ing-valentin-kusak-kdo-je-ing-valentin-kusak-/

Mezi těmito lidmi a islámskými extrémisty není žádný rozdíl. Pokud by žili v zeměpisných šířkách, kde je běžný islám, vzhledem k jejich inteligenci a postojím by patřili mezi ty největší extrémisty a radikály.  Neumí si udělat zdravý úsudek a názory na základě faktů a informací. Chovají se naprosto jako sekta a jako smyslu zbavení. Důkazem může být Krásná Neznáma, která z extrémní muslimky se stala extrémní rasistka, islamofobka a xenofobka. Ona totiž neumí zastávat žádný racionální postoj.  Pouze jde z extrému do extrému.

 

 

Tito lidé nikomu nedovolí, aby měl jiný názor než oni. Ač jsem reagovala slušně a oponovala fakty a podloženými informacemi, zablokovali mi možnost cokoliv jim na tuto stránku přispívat a psát a smazali všechny mé příspěvky. V tom je totiž problém. Pokud někdo jedná slušně a má pádné argumenty, jediné co jim zbývá, se ho zbavit. Neumí totiž vést dialog a hlavně ani nemůžou pádně argumentovat a stát si za svým názorem, protože jsou naprosto neinformovaní  a omezení. Jediné  co umí je urážet a být sprostý. Když ani to nefunguje na jejich obranu, tak se člověka raději zbaví.

 

Tito lidé si neuvědomují, že jednají v rozporu se zákonem podle § 355 trestního zákoníku (40/2009 Sb.) - Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení

"Kdo veřejně hanobí některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta. Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nejméně se dvěma osobami, nebo tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem."

Autor: Béatrice Radosa | pátek 10.12.2010 15:05 | karma článku: 21,04 | přečteno: 4486x
  • Další články autora

Béatrice Radosa

Když se na kadiboudu vrhnou těžkooděnci...

No, neříkejte mi, že po dobře provedené potřebě se vám vždycky neudělá líp. Znám dokonce paní, která na záchodě prozřela a uvěřila v Ježíše.

12.9.2016 v 11:54 | Karma: 29,97 | Přečteno: 1214x | Diskuse| Občanské aktivity

Béatrice Radosa

Nesmíme se nechat zastrašit islámem.

V jedné věci mají naši sluníčkoví lidé pravdu. Bohužel o tom ale nevědí. Jedná se o jejich strach z toho, aby náhodou Evropané neměli strach z tolika psychicky narušených muslimů v Evropě. Prý by z toho vzešla bezdůvodná nenávist.

8.9.2016 v 22:40 | Karma: 32,65 | Přečteno: 2098x | Diskuse| Občanské aktivity

Béatrice Radosa

Ješitové. Aneb i Turecko může názorově spojit.

Já osobně rok 2016 vnímám v mnoha ohledech jako zlomový. Je důležité, abychom si ujasnili jakým směrem budeme dál pokračovat. Stalo se toho tento rok neskutečně moc, a to jsme teprve v půlce.

18.7.2016 v 0:43 | Karma: 18,77 | Přečteno: 500x | Diskuse| Politika

Béatrice Radosa

Jsem slunko, a vynikám svojí logikou.

Je pro nás naprosto normální, že na letištích procházíme kontrolami, musíme splňovat mnoho bezpečnostních opatření, a předkládáme svoje doklady, i když se pohybujeme v rámci EU.

29.6.2016 v 12:38 | Karma: 28,58 | Přečteno: 1201x | Diskuse| Společnost

Béatrice Radosa

Už nemáme Blok proti islámu.

Já osobně, z uplynulých událostí ohledně Bloku proti islámu, mám značnou radost. Nechci rozebírat nějaké nesmyslné rozepři.

30.5.2016 v 15:07 | Karma: 37,02 | Přečteno: 2966x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.